ΝΕΑ

Πέντε διάσημοι που μισούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Για πολλούς η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μια ημέρα που εκδηλώνουμε την αγάπη μας προς τους ανθρώπους που μας άλλαξαν την ζωή και μας έκαναν να μην μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς αυτούς.

Μερικοί όμως πιστεύουν πως η συγκεκριμένη ημέρα είναι απλά μια ευκαρία εμπορευματοποιήσης και εκμετάλλευσης των μεγάλων εταιρείων. Κάπως έτσι σκέφτονται και πέντε διάσημοι για ημέρα των ερωτευμένων και την μισούν. Ποίοι είναι, όμως αυτοί;

1) Ashton Kutcher

Ο Ashton Kutcher είναι γνωστό πως αντιπαθεί την συγκεκριμένη ημέρα. Παρ’όλα αυτά το 2019 έκανε δώρο στην σύζυγο του, Mila Kunis πρώτη φορά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ashton kutcher

2) Nina Dobrev

Η Nina Dobrev σε μια δήλωση της είπε πως δεν πιστεύει στην ημέρα καθώς είναι ωραία μόνο αν έχεις κάποιον σύντροφο ενώ της αρέσει να γιορτάζει ακόμα και όταν είναι ελεύθερη. Είπε χαρακτηριστικά πως εύχεται αυτή η μέρα να μην υπήρξε ποτέ.

nina dobrev

3) Ian Somerhalder

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξη του πως δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της συγκεκριμένης γιορτής και ούτε πρόκειται να γίνει. Ωστόσο, από όταν παντρεύτηκε την Nikki Reed έχει μάθει να την εκτιμάει λίγο περισσότερο.

ian somerhalder

4) 5 Seconds of Summer

Το συγκρότημα μπορεί να μην έχει πεί ακριβώς πως μισεί την συγκεκριμένη ημέρα, ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει ένα τραγούδι με τίτλο “Valentine” που απευθύνεται στο ότι πρέπει να φαιρόμαστε καθημέρινα σαν να είναι του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο την συγκεκριμένη ημέρα.

5) Lili Reinhart

Η πρωταγωνίστρια του Riverdale όταν ρωτήθηκε για την ημέρα των Ερωτευμένωνε είπε πως δεν πιστεύει στα κλισέ την ημέρας. Όπως ότι πρέπει υποχρεωτικά να φορέσει κόκκινο κραγιόν ενώ δεν της ταιριάζει.

lili reinhart