ΝΕΑ

Πως περνάνε οι διάσημοι την Ημέρα των Ερωτευμένων;

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις σημαντικότερες του χρόνου για τα ερωτευμένα ζευγάρια. Γιορτάζουν την αγάπη τους και δείχνουν στο ταίρι τους ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Είναι μια ευκαιρία να δείχνουν στον άνθρωπο μας τι σημαίνει για εμάς και φυσικά να του πάρουμε και να μας πάρει πολλά δώρα. Εξάλλου, αντικειμενικά είναι και μια από τις εμπορικότερες γιορτές του χρόνου μετά τα Χριστούγεννα.

Πως γιορτάζουν, όμως, πέντε αγαπημένοι διάσημοι την Ημέρα των Ερωτευμένων;

1) Michael B. Jordan

Ο Michael B. Jordan είναι σίγουρα μια ρομαντική ψυχή. Για να γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με τον έρωτα της ζωής του νοίκιασε ένα ενυδρείο και γέμισε τους διαδρόμους ροδοπέταλα.

michael b. jordan

2) Ariana Grande

Η τραγουδίστρια το 2021 γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα των Ερωτευμένων ως αρραβωνισμένη (πλέον παντρεμένη) με ένα δείπνο που το τραπέζι ήταν γεμάτο λουλούδια.

ariana grande

3) Kendall Jenner

Η Kendall Jenner είναι πλέον γνωστό πως προτιμάει να κρατάει τις σχέσεις έξω από τον χώρο της δημοσιότητας. Πρώτη φορά, όμως, το 2021 ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον σύντροφο της στο Instagram επιβεβαιώνοντας την σχέση τους.

kendall jenner

4) Christina Aguilera

Η Christina Aguilera γιόρτασε πλάι στον αρραβωνιαστικό της σε ένα υπέροχο δείπνο που της είχε ετοιμάσει.

christina aguilera

5) Joe Jonas

Ο Joe Jonas αποφάσισε να τιμήσει τις γυναίκες της ζωής του και γι’αυτό ανέβασε μια φωτογραφία από την εποχή που η Sophie Turner ήταν έγκυος.

joe jonas