ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Robbie Williams! Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα τραγούδια του κοινού

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μπορεί ο Robbie Williams να θεωρείται ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες παγκοσμίως, με ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια και καριέρα 3 δεκαετιών. Μετράει σύνολο 299 τραγούδια, που μεταξύ αυτών τα 61 είναι covers.

Γι’αυτό και σήμερα που είναι τα γενέθλια του, εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

1) “Angels”

Κυκλοφόρησε το 1997, στο άλμπουμ “Life thru a Lens”. Με στίχους γραμμένους από τον Robbie Williams και τον Guy Chambers, βασισμένους σε ένα τραγούδι που είχε γραφτεί από τον Ray Heffernan. Το “Angels” το 1999 πήρε το βράβειο του καλύτερου βρετανικού Single στα BRIT Awards ενώ το το 2005 πήρε το βράβειο του καλύτερου βρετανικού Single της τελευταίας 25ετίας πάλι από τα BRIT Awards.

2) “Supreme”

Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε από το 3ο άλμπουμ του Robbie “Sing When You're Winning” to 2000. Οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον Robbie Williams, τον Guy Chambers, τον Dino Fekaris και τον Freddie Perren. Ο Guy Chambers εκτός από στιχουργός του τραγουδιού ήταν και ο παραγωγός του. Το τραγούδι έφτασε γρήγορα στα Top 10 των περισσότερων Ευρωπαϊκών Χωρών μεταξύ άλλων η Σκωτία, η Ελβετία, η Ιταλία και το Βέλγιο.

3) “Me and My Monkey”

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2002 από το άλμπουμ “Escapology”. Οι στίχοι, φυσικά, είναι γραμμένοι από τον Robbie Williams και τον Guy Chambers. Το τραγούδι αντιπροσωπεύει την σχέση του Robbie με την κοκαΐνη. Για λίγο καιρό, η κοκαΐνη ήταν η μόνη φιλία που είχε ο τραγουδιστής. Το τραγούδι ουσιαστικά μιλάει για την μάχη του Robbie και της μαϊμούς (The Monkey). Η μαϊμού αντιπροσωπεύει τον τραγουδιστή, είναι ο Robbie στον εθισμό του που τελικά καταφέρνει να σκοτώσει. Η μαϊμού( The Monkey) προσπαθεί τώρα να βρεί την αγάπη που επιθυμούσε τόσο καιρό.

4) “Feel”

Το “Feel” είναι και αυτό τραγούδι του 5ου άλμπουμ του Robbie Williams, “Escapology”, που κυκλοφόρησε το 2002. Το τραγούδι γράφτηκε από τον Robbie Williams και τον Guy Chambers και σύμφωνα με τον Robbie, μερικά από τα φωνητικά ήταν ηχογραφημένα από το 1999 που είχε πρωτο-ηχογραφήσει το κομμάτι. Όταν το 2002 προσπάθησε να το ηχογραφήσει μερικά φωνητικά δεν του άρεσαν και δήλωσε μάλιστα πως δεν το τραγούδησε όπως στην πρώτη ηχογράφηση, δεν μπορούσε. Το τραγούδι ήταν Νο.1 σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Τσεχία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία και η Ουκρανία.

5) “Let Me Entertain You”

Με στίχους του Robbie Williams και του Guy Chambers, το “Let Me Entertain You”, κυκλοφόρησε το 1997 από το άλμπουμ “Life Thru a Lens”. Το τραγούδι αναφέρεται σε έναν άνδρα που προσπαθήσει να πείσει έναν άθρωπο να απατήσει το αγόρι του (Το φύλο δεν έχει αναφερθεί). Το τραγούδι έγινε Χρυσό στις πωλήσεις καθώς πούλησε 445.500 CD’s.