ΝΕΑ

Sarah Jessica Parker: Επιστρέφει στο Broadway

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Φέτος είναι η χρονιά της Sarah Jessica Parker όχι μόνο στην τηλεόραση αλλα και το θέατρο. Μετά την θριαμβευτική επιστροφή της με το “And Just Like That”, επιστρέφει και στο Broadway αλλα όχι μόνη. Η ηθοποιός θα παίξει στο θέατρο μαζί με τον σύζυγο της.

Η Parker βρέθηκε καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen στο SiriusXM, στην οποία έκανε και την μεγάλη ανακοίνωση. Η ηθοποιός βάζει στην άκρη τα επιχειρηματικά της σχέδια και προσυλώνεται στην νέα της παράσταση, “Plaza Suite” στο Broadway. Στην παράσταση θα συμπρωταγωνιστεί πλάι με τον σύζυγο της, Matthew Broderick.

«Ξεκινάμε τις δοκιμαστικές παραστάσεις στις 19 Μαρτίου. Ανοίγουμε επίσημα στις 19 Απριλίου. Στις 19 Μαρτίου, θα έχουν συμπληρωθεί ένας χρόνος και επτά ημέρες από τότε που το Broadway έκλεισε» είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε . «Μου φαίνεται λίγος χρόνος. Δεν ξέρω. Τέλος πάντων, είμαστε αισιόδοξοι», δήλωσε η ίδια.

Η παράσταση, ωστόσο, πήρε αναβολή λόγω της εξάπλωσης του Covid-19 και της μετάλλαξης Όμικρον.

«Νομίζω ότι η ομάδα του Broadway προσπαθεί να ρυθμίσει τα ζητήματα, εννοώ, το ποιες είναι οι ασφαλέστερες συνθήκες προφανώς για τους συντελεστές και τους ηθοποιούς και το κοινό και τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τη θεατρική σκηνή. Θέλω να πω, σε αυτό το σημείο ότι θα έκανα οτιδήποτε θεωρείται ότι είναι ασφαλές και θα ήμουν ευτυχής να παίξω μπροστά σε άτομα με μάσκες», πρόσθεσε.