ΝΕΑ

Η Avril Lavigne ανέβαλλε την περιοδεία της σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Άσχημα νέα για τους θαυμαστες της Avril Lavigne. Η τραγουδίστρια αναβάλλει την επερχόμενη περιοδεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη λόγω ανησυχιών για τον COVID-19.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την ανακοίνωση με τους θαυμαστές της στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα, γράφοντας: «Στους θαυμαστές μου στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, έχω κάποια ατυχή νέα να μοιραστώ μαζί σας σχετικά με τα show μου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρω τη δύσκολη απόφαση να αναβάλω αυτήν την περιοδεία μέχρι το 2023. Λόγω των συνεχιζόμενων ζητημάτων γύρω από την πανδημία, υπάρχει μια σειρά ταξιδιωτικών και χώρων περιορισμών από χώρα σε χώρα που έκαναν την περιοδεία να μην είναι δυνατή».

«Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, αλλά είναι μια απόφαση που θα μας βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να παίξουμε κάθε ημερομηνία της περιοδείας, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σόου σε πλήρη δυναμικότητα και να λειτουργήσουμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Πραγματικά ραγίζει η καρδιά μου που πρέπει να το κάνω αυτό, αλλά ξέρω ότι θα αξίζει την αναμονή», συνέχισε.

Με πληροφορίες από το Billboard.com