ΝΕΑ

Η Dakota Johnson σε συζητήσεις για τον ρόλο της Madame Web σε νέο Spinoff του Spider-Man

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Dakota Johnson βρίσκεται πολύ κοντά στο να παίξει τον πρώτο της υπερήρωα. Η 32χρονη ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Spider-Man spinoff Madame Web, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η ταινία επικεντρώνεται στη Madame Web, μια μεταλλαγμένη γυναίκα με ψυχικές αισθητηριακές δυνάμεις που την καθιστούν ικανή να προβλέψει το μέλλον άλλων υπερηρώων στο σύμπαν. Η Web θα είναι η πρώτη γυναίκα υπερήρωας στο Marvel Cinematic Universe της Sony Pictures, σύμφωνα με το Deadline. Στα κόμικς, η Web είναι μια τυφλή, ηλικιωμένη γυναίκα που πάσχει από μυασθένεια gravis, μια αυτοάνοση διαταραχή που την αναγκάζει να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα υποστήριξης. Καθοδηγεί τους άλλους αντί να ρισκάρει τη ζωή της σε σύγκρουση.

Ο S.J. Ο Clarkson, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης των Jessica Jones and The Defenders, πρόκειται να σκηνοθετήσει το έργο, με τους Matt Sazama και Burk Sharpless να γράφουν το σενάριο. Εκτός από το Madame Web, η Sony επεκτείνει το Spider-Verse για να συμπεριλάβει ταινίες με πρωταγωνιστές τους Venom, Morbius και Kraven, αναφέρει το Variety. Το Madame Web θα σηματοδοτούσε επίσης το πρώτο μεγάλο franchise του Johnson μετά το Fifty Shades of Grey.

Με πληροφορίες από το People.com