ΝΕΑ

Το Spider-Man: No Way Home βρίσκεται κοντά στο να ξεπεράσει το Avatar στο Box Office

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το Spider-Man: No Way Home μπορεί σύντομα να υποβαθμίσει το Avatar ως την τρίτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών στο box office των ΗΠΑ και του Καναδά.

Από τη Δευτέρα, η τρίτη ταινία στο franchise του Marvel Cinematic Universe’s Spider-Man είχε συγκεντρώσει πάνω από 735 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων στις ΗΠΑ και τον Καναδά από την κυκλοφορία της στις 17 Δεκεμβρίου, τοποθετώντας την μόνο 25 εκατομμύρια δολάρια πίσω από το ακαθάριστο εγχώριο εισόδημα του Avatar, σύμφωνα με το IMDb&’s Box. Office Mojo.

Παρά το γεγονός ότι άνοιξε πριν από ενάμιση μήνα, το No Way Home κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση στις κινηματογραφικές αίθουσες το περασμένο Σαββατοκύριακο, ξεπερνώντας τις νεότερες δημοφιλείς κυκλοφορίες Scream and Sing 2.

Τόσο το No Way Home όσο και το Avatar εξακολουθούν να ακολουθούν την ταινία Avengers: Endgame του 2019, η οποία απέσπασε σχεδόν 860 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά, και το Star Wars: The Force Awakens του 2015 , η οποία είναι η Νο. 1 ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών στα εισιτήρια των ΗΠΑ και του Καναδά, με πάνω από 935 εκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από το People.com