ΝΕΑ

George Clooney – Julia Roberts: Ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια για Ρομαντική Κωμωδία

Ο George Clooney βρίσκεται στο παιχνίδι της υποκριτικής εδώ και πολλά χρόνια και έχει σκηνοθετήσει ακόμη και αστέρια όπως ο Ben Affleck. Τώρα ετοιμάζεται να ξανασμίξει με έναν μια παλιά συμπρωταγωνίστρια του στο Ocean Eleven, καθώς θα επανενωθεί με την Julia Roberts στο επερχόμενο Ticket to Paradise, που θα είναι η πρώτη του ρομαντική κωμωδία εδώ και πολλά χρόνια.

Σε μια συνέντευξη στο Deadline, ο George Clooney σχολιάζει τι τον έκανε να πρωταγωνιστήσει σε μια άλλη rom-com, ένα είδος που δεν έχει εξερευνήσει πραγματικά από το 1996 όταν ήταν στο One Fine Day δίπλα στη Michelle Pfeiffer. Σύμφωνα με τον Clooney, το Ticket to Paradise είναι «κάτι ιδιαίτερο».

«Αυτός ο τύπος που ονομάζεται Ol Parker είναι ένας πραγματικά υπέροχος συγγραφέας και σκηνοθέτης, και μας έγραψε ένα σενάριο, και δεν έχω κάνει ρομαντική κομεντί πραγματικά από μια ωραία μέρα...», δήλωσε ο ηθοποιός.

Παρόλο που ο George Clooney είναι ένας όμορφος άντρας και θεωρούνταν ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ για δεκαετίες, δεν είναι ένα πρόσωπο που συνήθως μπαίνει επικεφαλής ενός rom-com. Τις περισσότερες φορές κάνει πιο δραματική δουλειά, και ακόμη και όταν κάνει κωμωδία, συνήθως δεν είναι της ρομαντικής ποικιλίας.

julia roberts

Ένας άλλος μεγάλος τίτλος που έρχεται στο μυαλό είναι, φυσικά, η σχέση του Clooney και της Julia Roberts στο Oceans Eleven. Ο Clooney θυμάται ότι συμβουλεύτηκε την Roberts για τη δέσμευσή του στο Tickets of Paradise, λέγοντας:

«Τη στιγμή που το διάβασα τηλεφώνησα στην Τζούλια και είπα: «Το έκανες; το πήρες αυτό;» και μου είπε, «Ναι», και είπα «Θα το κάνεις;» και εκείνη λέει «Θα το κάνεις; και είπα, «Ναι, αν το κάνεις.» Έτσι, ήταν μόνο ένα από αυτά τα πολύ τυχερά πράγματα.»

Είναι ενδιαφέρον ότι ο George Clooney επιστρέφει στο είδος της ρομαντικής κωμωδίας, ειδικά τώρα που έχει κλείσει τα 60. Αν μη τι άλλο, επιταχύνει τα πράγματα τόσο στη ζωή όσο και στην καριέρα του. Εκτός από το ότι συνέχισε να γυρίζει ταινίες, όπως το περσινό The Tender Bar, ο σταρ έγινε γονιός πριν από μερικά χρόνια, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του Amal Clooney απέκτησαν δίδυμα.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο George Clooney συνεργάζεται με την Julia Roberts όταν επανέρχεται στο είδος της rom-com, καθώς οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Το ζευγάρι είναι σχεδόν πάντα εντυπωσιακό στην οθόνη μαζί, επομένως οι θαυμαστές θα μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία της rom-com στις 21 Οκτωβρίου του 2022, όταν το Ticket To Paradise θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.