ΝΕΑ

Ο Harry Styles κλείνει τα 30! 10 Facts που ίσως δεν ήξερες για την ζωή του

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Harry Styles από το X-Factor το 2010 μέχρι και το Love On Tour το 2021 μας έχει κάνει να τον αγαπήσουμε για το μοναδικό του ταλέντο, την ταπεινότητα του και φυσικά για την αγάπη του στους θαυμαστές. Ένας καλλιτέχνης που το Grammy το κέρδισε με την αξία του και πάλεψε για να το καταφέρει.

Η φωνή του μοναδική και φυσικά οι συναυλίες του αξέχαστες. Μπορεί να μην έχει έρθει στην Ελλάδα ακόμη αλλά αυτό δεν μας σταματάει από το να τον θαυμάζουμε και αν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τον δούμε από κοντά στην Ιταλία. Ο Harry Styles έχει σήμερα τα γενέθλια του και ο καλύτερος τρόπος να τα γιορτάσουμε είναι να σας πούμε 10 facts που ίσως δεν ξέρατε για την ζωή του.

1) Πρίν το X-Factor δούλευε σε φούρνο

Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Harry Styles πριν δηλώσει συμμετοχή στο X-Factor δούλευε σε έναν μικρό φούρνο κοντά στο σπίτι του. Η δημοτικότητα δεν τον έκανε, όμως, να «ανέβει το καλάμι» αλλά μάλιστα πήγαινε και βοηθούσε χωρίς να πληρώνεται.

2) Πριν τους One Direction ήταν σε ένα συγκρότημα που λεγόταν White Eskimo

Πριν ο Harry Styles μπεί στους One Direction κατά τη διάρκεια του X- Factor, ήταν μέλος ενός συγκροτήματος στην εφηβεία που λεγόταν White Eskimo. Το συγκρότημα τραγούδαγε σε τοπικά μαγαζιά και σε μερικούς γάμους.

3) Έχει παίξει σε επεισόδιο του “iCarly” του Nickelodeon

Μαζί με τους υπόλοιπους One Direction, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan και Louis Tomlinson έπαιξαν σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Nickelodeon, “iCarly”. Στο επεισόδιο, φυσικά, εμφανίστηκαν ως συγκρότημα.

4) Έχει γράψει τραγούδια για άλλους διάσημους

Το ταλέντο του Harry στους στίχους είναι ίσως και ένας από τους λόγους που τα τραγούδια του γίνονται απευθείας επιτυχίες. Ωστόσο, ο Styles έχει χαρίσει και μερικά τραγούδια του σε άλλους καλλιτέχνες. Το πιο γνωστό είναι το “Just a Little Bit Of Your Heart” της Ariana Grande.

5) Το 2018 κυκλοφόρησε την δική του καμπάνια με την Gucci

Ο Harry Styles είναι γνωστό πως έχει μια τεράστια συλογή από κοστούμια σχεδιασμένα αποκλειστικά για εκείνον. Υπό τη δημιουργική διεύθυνση, λοιπόν, του Alessandro Michele, η Gucci έφερε τον Styles για μια καμπάνια υψηλής μόδας το 2018, η οποία γυρίστηκε στο Βόρειο Λονδίνο και παρουσίαζε μόδα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1970.

6) Έχει γράψει ιστορία με την Vogue

Ο Harry Styles τον Δεκέμβριο του 2020, έγινε εξώφυλλο για το μηνιαίο περιοδικό της Vogue. Ο Harry, από την στιγμή που κυκλοφόρησε το περιοδικό έγινε ο πρώτος solo άνδρας που έγινε εξώφυλλο στο διάσημο περιοδικό.

harrystyles

7) Έχει πάνω από 40 τατουάζ

Φυσικά, δεν είναι κρυφό πως ο Harry Styles είναι λάτρης των τατουάζ. Συγκεκριμένα, έχει στο σώμα του 40 τατουάζ, μεταξύ άλλων και μια γοργόνα. Μάλιστα, ο τραγουδιστής έχει κάνει και τατουάζ “Late Late Show”, καθώς πήρε μέρος σε challenge της εκπομπής “The Late Late Show” με τον James Corden.

8) Έδωσε τα μαλλιά του για να δημιουργηθούν περούκες για τους καρκινοπαθείς

Το 2016, μας είχε σοκάρει η ανάρτηση του Harry στο Instagram που έκοψε τα μακριά μαλλιά του. Το «σήμα κατατεθέν» του τραγουδιστή, ωστόσο, δεν πήγε στα σκουπίδια κάποιου κομμωτή. Ο Styles μάκραινε τα μαλλιά του ακριβώς γι’αυτό το λόγο. Για να μπορέσει να τα δωρίσει για να δημιουργηθούν περούκες για τους καρκινοπαθείς.

9) Έχει εμφανιστεί όχι μια, αλλά δύο φορές στο Carpool Karaoke με τον James Corden

Το Carpool Karaoke με τον James Corden έχει υποδεχτεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Μεταξύ άλλων, η Celine Dion, η Adele, η Britney Spears. Ο Harry Styles, ωστόσο, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον παρουσιαστή και γι’αυτό έχει δώσει παρουσία στο show όχι μια αλλά δύο φορές. Δεν του δίνουμε και άδικο.

10) Μια από τις αγαπημένες του ταινίες είναι το “The Notebook”

Σε μια συνέντευξη του 2017 στο BBC Radio 1, ο Styles είπε ότι λατρεύει την ταινία «The Notebook» και γενικά παρακολουθεί πολλές ρομαντικές κωμωδίες, ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν τον Nicholas Sparks. Αυτός ίσως είναι ο λόγος που ο Styles ξεκινά το τραγούδι του “Woman” με τον στίχο, “Should we just searching romantic comedies on Netflix and then see what we find?”