ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Phil Collins! 10 Facts που δεν ήξερες για την ζωή του (Video)

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Phil Collins είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές όλων των εποχών, τραγουδώντας μερικά από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ και κομμάτια από το 1976 μέχρι το 2010, τόσο ως solo καλλιτέχνης όσο και με τους Genesis Σήμερα έχει τα γενέθλια του και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικά facts που ίσως δεν ξέρατε για τον Phil Collins.

1) Δεν θέλησε ποτέ να μάθει να διαβάσει και να γράφει συμβατική μουσική. Πάντα χρησιμοποιούσε ένα σύστημα που είχε κατασκευάσει ο ίδιος.

2) Ήταν παραγωγός σε μερικά τραγούδια στο άλμπουμ του Eic Clapton, “Behind The Sun”

3) Είναι πατέρας της διάσημης ηθοποιού, Lily Collins. Η Lily Collins πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Netflix, “Emily In Paris”.

4) Συμμετείχε στην ταινία “Hook”, το 1991. Έπαιζε ένας επιθεωρητή της αστυνομίας που ερευνά μια εξαφάνιση.

5) Είχε περισσότερες επιτυχίες στα Top 40 στο Billboard hot 100 κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη.

6) Απέκτησε το δικό αστέρι στο Hollywood Walk of Fame το 1999. Έπειτα απέκτησε αστέρι στο Songwriters Hall of Fame το 2003 και στο Rock and Roll Hall of Fame ως μέλος των Genesis to 2010. Τέλος, το 2012 απέκτησε αστέρι Modern Drummer Hall of Fame.

7) Είναι μεγάλος υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ζώων και των People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

8) Είναι συνιδρυτής του “The Little Dream Foundation”. Ο στόχος του ιδρύματος είναι να εκπληρώσει τα όνειρα των νέων επίδοξων ταλέντων χωρίς τα οικονομικά μέσα για την επίτευξη τους.

9) Όταν ήταν παιδί ασχολούνταν με το Modeling. Είχε κάνει φωτογραφίσεις για πλεκτά ρούχα.

phill

10) Θεωρεί τον εαυτό του τυχερό καθώς η μητέρα του είχε ανοίξει το δικό της κατάστημα παιχνιδιών. Αυτό σημαίνει πως έπαιρνε όλα τα καινούρια παιχνίδια πριν βγούν στην αγορά.