ΝΕΑ

Δείτε τον Chris Martin να λέει πως οι Coldplay μοιάζουν ηλικιακά σαν δασκάλους γυμναστικής των BTS.

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο frontman των Coldplay, Chris Martin, δεν μπορεί παρά να μιλάει για την αγάπη του προς τους BTS, ακόμη και μήνες μετά την κυκλοφορία της συνεργασίας τους, «My Universe». Ο Martin εμφανίστηκε στο The Ellen DeGeneres Show για να συζητήσει πώς δημιουργήθηκε το κομμάτι και έκανε ένα αστείο λέγοντας ότι φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι από τους BTS.

«Αν κάποιος μου έλεγε: «Ο BTS θέλουν να κάνεις ένα τραγούδι μαζί τους. …Θα έλεγα: «Αυτό δεν θα λειτουργήσει ποτέ, ποτέ. Πώς θα ταιριάξουμε αυτά τα δύο πράγματα;» θυμήθηκε ο τραγουδιστής των Coldplay.

«Τότε η ιδέα άρχισε να φαίνεται πραγματικά ελκυστική και μετά μια μέρα έφτασε το σωστό τραγούδι και απλά ήξερα. Εντάξει, αυτό είναι το τραγούδι που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω με τους BTS».

Συνέχισε, «Είναι πολύ περίεργο… Μοιάζουμε με τους δασκάλους γυμναστικής τους, αλλά τους αγαπάμε. Για κάτι που θα μπορούσε να φαινόταν τόσο τεχνητό, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα από τα πιο αληθινά συναισθήματα. Αγαπάμε πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους».

Το «My Universe» ήταν επιτυχία και για τα δύο συγκροτήματα. Το κομμάτι έφτασε στο Νο. 1 στο chart Hot 100 και σημάδεψε το τρίτο Νο.1 single των BTS το 2021 μετά τα «Butter» και «Permission to Dance». Η συνεργασία ήταν επίσης το δεύτερο τραγούδι των Coldplay που ηγήθηκε του chart, μετά το «Viva La Vida» το 2008.

Με πληροφορίες από το Billboard.com