ΝΕΑ

Οι Måneskin ανακοίνωση την αναβολή της Ευρωπαϊκής περιοδείας λόγω του Covid-19

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Οι Måneskin ανακοίνωσαν την αναβολή της επερχόμενης ευρωπαϊκής περιοδείας τους λόγω της πανδημίας COVID-19.

«Γεια σας παιδιά, λυπούμαστε πολύ, αλλά πρέπει να σας πούμε ότι πρέπει να αναβάλουμε ολόκληρη την περιοδεία του 2022 στην Ευρώπη και το ArenasTour στην Ιταλία λόγω της κατάστασης του Covid-19», έγραψε το συγκρότημα μαζί με ένα βίντεο που μοιράζεται τα νέα στο τη σελίδα τους στο Instagram. «Λυπούμαστε πολύ. Δουλέψαμε πολύ για αυτήν την περιοδεία και όλα ήταν έτοιμα, αλλά δυστυχώς τις τελευταίες μέρες είχαμε κάποια άσχημα νέα σχετικά με τη χωρητικότητα των χώρων.”

Το συγκρότημα εξήγησε ότι η απόφαση οφείλεται στα συνεχώς μεταβαλλόμενα πρωτόκολλα COVID σε καθεμία από τις διαφορετικές χώρες που θα επισκεφθούν, καθιστώντας αδύνατη μια τέτοια περιοδεία ευρείας κλίμακας εν μέσω της συνεχιζόμενης αύξησης του Omicron.

«Λυπούμαστε πραγματικά, πραγματικά και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για τις νέες ημερομηνίες το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την 1η Μαρτίου 2022», συνέχισαν. «Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξή σας, είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την κατάσταση, οπότε πρέπει να κρατηθούμε, αλλά θα επιστρέψουμε, ορκιζόμαστε, και θα είναι ακόμα καλύτερα. Εντάξει παιδιά, σας αγαπάμε!» Παρά τα άσχημα νέα για τους θαυμαστές, το κουαρτέτο ολοκλήρωσε την ανακοίνωσή του διευκρινίζοντας ότι οι επερχόμενες υπαίθριες εμφανίσεις τους στο Circus Maximus της Ρώμης, στο Arena di Verona της Βερόνας, στο θέρετρο Lignano Sabbiadoro και σε διάφορα άλλα φεστιβάλ, συνεχίζονται.

Με πληροφορίες από το Billboard.com