ΝΕΑ

Γιατί αγαπάμε το Instagram;

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το Instagram πλέον είναι ένα βασικό «εργαλείο» που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας. Για πολλούς ανθρώπους αποτελεί την δουλειά τους και το μέσο που τους βοηθάει οικονομικά. Όλοι έχουμε λόγους να αγαπάμε το Instagram, αυτοί όμως είναι σίγουρα οι 5 πιο γνωστοί.

1) Για τα Giveaway

Όλοι έχουμε περάσει ώρες κάνοντας αντιγραφή-επικόλληση τα tags μας κάτω από τα giveaway μεγάλων λογαριασμών. Ειδικά, όταν χαρίζουν αυτοκίνητα.

2) Για το aesthetic!

Ο καθένας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μπορεί να φτιάξει το δικό του aesthetic (αισθητική) σύμφωνα με όσα του αρέσουν και το προφίλ του πλέον να μοιάζει με την απεικόνιση του εαυτού του.

3) Γιατί μαθαίνουμε συνεχώς νέα πράγματα!

Δεν είναι κρυφό πως με όλα όσα μαθαίνουμε τον τελευταίο καιρό μας έχουν κάνει να έχουμε απορίες. Υπάρχουν, όμως, πολλοί λογαριασμοί, όπως της Νεφέλης Meg που μας ρίχνουν φώς στο τούνελ και βλέπουμε την νομική πλευρά των πραγμάτων.

4) Γιατί παίρνουμε ιδέες για αλλαγές!

Το Instagram μας δίνει συνέχεια απεριόριστες ιδέες για να δοκιμάσουμε αλλαγές που ίσως φοβόμασταν στο παρελθόν. Για παράδειγμα, ιδέες σε ρούχα, διακόσμηση σπιτιού και φυσικά μέρη, ταξίδια που θα θέλαμε να κάνουμε.

5) Γιατί ενημερωνόμαστε για συναυλίες και πολιτιστικά δρόμενα!

Πως θα ξέραμε ότι ερμηνεύουν στο φετινό Coachella, ο Harry Styles, η Billie Eillsh και ο Ye, χωρίς το Instagram; Συνεχώς, μέσα από την πλατφόρμα μαθαίνουμε και ενημερωνόμαστε για πολιτιστικά δρώμενα που μας ενδιαφέρουν, πολλές φορές πριν αυτά βγουν στην δημοσιότητα.