ΝΕΑ

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Ουέστ: Δεν ζουν πια μαζί

Αμερικάνικα ΜΜΕ μιλούν για το διάσημο ζευγάρι, τις φήμες χωρισμού λέγοντας πως είναι πολύ κοντά στο διαζύγιο.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News αποκάλυψε ότι ο διάσημος ράππερ και η επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια δε ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη, ενώ επισκέπτονται και σύμβουλο γάμου. Πηγή για αυτήν την είδηση είναι ένα πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας.

Το διάσημο ζευγάρι, που ένωσε το γάμο του με τα ιερά δεσμά στην Ιταλία το Μάιο του 2014, έχει απασχολήσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας περί χωρισμού, με την Κιμ να έχει πάρει ήδη 2 διαζύγια από προηγούμενους γάμους.

Ο Κάνιε Ουέστ ζει Ουαϊόμινγκ (δυτικές ΗΠΑ) σύμφωνα με την ίδια πηγή και η Κιμ Καρντάσιαν κατοικεί στην Καλιφόρνια μαζί με τα τέσσερα παιδιά.

Οι δυο τους παρακολουθούν συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, σε σχέση με «ζητήματα που συνδέονται με τις καθημερινές σχέσεις τους» και δεν υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου, αναφέρει η ίδια πηγή. «Ο Κάνιε αγαπάει την οικογένειά του. Βρίσκονται πολύ κοντά. Έχουν ξεκινήσει θεραπεία. Προσπαθούν για τον γάμο τους», επισήμανε στο NBC News.

Το ενδεχόμενο διαζυγίου έχει συζητηθεί μεταξύ τους, όμως η Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ δεν έχει ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr