ΝΕΑ

Οι αδιανόητες πράξεις του Όζι Όσμπορν

Οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμα αναρωτιούνται πως o Όζι Όσμπορν έχει καταφέρει να στέκεται ακόμα στα πόδια του παρά τις τόσες καταχρήσεις εδώ και δεκαετίες, ωστόσο το κακό παιδί από το Μπέρμιγχαμ, το οποίο έγινε γνωστό ως frontman των Black Sabbath, κατάφερε να επιβιώσει και μάλιστα συνεχίζει να κάνει ακόμα και σήμερα πολλά πράγματα.

Ακόμα και αν ένας άνθρωπος δεν είναι λάτρης της heavy metal μουσικής, σίγουρα έχει ακούσει αρκετές ιστορίες για τον τρελό τύπο που ακούει στο όνομα Όζι Όσμπορν. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν γι’ αυτόν ήταν τρομακτικές και δημιουργήθηκε ένας μύθος γύρω από το όνομα του, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που η συμπεριφορά του ήταν προκλητική, τόσο εντός, όσο και εκτός σκηνής.

Ο ίδιος ωστόσο έχει δηλώσει ότι δεν θυμάται πολλές περιόδους της ζωής του, λόγω του εθισμού του στις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ, όπως για παράδειγμα την γέννηση του πρώτου του παιδιού με την σύζυγο και μάνατζερ του, Σάρον.

Η επιρροή του Όζι Όσμπορν στην μέταλ μουσική σκηνή είναι φυσικά ανυπολόγιστη, ωστόσο σήμερα θα θυμηθούμε τα 5 πιο τρελά πράγματα που έχει κάνει ο διάσημος ροκάς, τα οποία άφησαν τους πάντες άφωνους.

Αναλυτικότερα στο mensdaily