ΝΕΑ

Ο Maluma είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Versace για το 2022!

Η Maluma είναι το νέο πρόσωπο του Versace Man για την τελευταία του διαφημιστική καμπάνια, σύμφωνα με το Billboard. Αυτή σηματοδοτεί την πρώτη του καμπάνια με τον πολυτελή οίκο μόδας που ιδρύθηκε από τον αείμνηστο Gianni Versace.

Σε ένα σετ φωτογραφιών από το δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott, ο Κολομβιανός καλλιτέχνης φοράει ένα καυτό-ροζ κοστούμι, ένα πράσινο γιλέκο φορέματος και ένα μπουφάν με φινίρισμα με επώνυμα μπαλώματα και κεντήματα «Donatella», καλωσορίζοντας τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022.

«Ο Maluma είναι εδώ και καιρό μέλος της οικογένειάς μου και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του καμπάνια με την Versace», δήλωσε η Donatella Versace. «Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε με την κάμερα και το γεγονός ότι ήταν τόσο άνετα μπροστά στην κάμερα όσο και μπροστά σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, που τραγουδούσε τα τραγούδια του!»

maluma

«Για μένα, αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να είμαι το πρόσωπο ενός εμβληματικού οίκου μόδας όπως η Versace και να συνεχίσω να εκπροσωπώ την Κολομβία παγκοσμίως μέσω της μουσικής, της μόδας και πολλά άλλα», εξέφρασε.

«Μαζί, δημιουργήσαμε αξέχαστες στιγμές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, εξώφυλλα περιοδικών και το εκπληκτικό ρούχο για το Met Gala 2021. Με αυτήν την καμπάνια, δημιουργούμε μαζί περισσότερες αναμνήσεις ως οικογένεια μόδας. Ένα από τα σπουδαιότερα μου στιγμιότυπα για το 2022 θα είναι ο σκύλος μου Buda στην πρώτη του καμπάνια μαζί μου. Ο καλύτερος φίλος ενός άνδρα εντάσσεται στη μόδα. Αυτό είναι για να έχω πολλές ακόμη αναμνήσεις με την οικογένειά μου, Versace».

Με πληροφορίες από το Billboard.com