ΝΕΑ

Ο Willem Dafoe πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο «Saturday Night Live» με την Katy Perry ως μουσικός καλεσμένος

Ο 4 φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Willem Dafoe πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο «Saturday Night Live» στις 29 Ιανουαρίου, με την Katy Perry ως μουσικό καλεσμένο. Το show της 29ης Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει την τέταρτη φορά της Perry στη σκηνή, ως μουσικός καλεσμένος.

Όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως το Σάββατο, ο Will Forte επιστρέφει στο Studio 8 η για πρώτη φορά ως οικοδεσπότης στις 22. Αυτήν τη στιγμή πρωταγωνιστεί στο «MacGruber» του Peacock, το οποίο ξεκίνησε ως σκετς στο SNL. Ο Forte ήταν μέλος του cast στο SNL από το 2002 έως το 2010, κατά τη διάρκεια του οποίου έπαιξε τους χαρακτήρες του Tim Calhoun, του Greg Stink και του Falconer.

Ο μουσικός καλεσμένος για τη φιλοξενία του Forte είναι οι νικητές της Eυrovision Måneskin, οι οποίοι θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του «SNL». Η Ariana DeBose υπηρέτησε ως οικοδέσποινα για στις 15 Ιανουαρίου, με τους Bleachers ως μουσικό καλεσμένο. Το Saturday Night Live θα μεταδίδεται ζωντανά στο Peacock για το υπόλοιπο της σεζόν, εκτός από τη μετάδοσή του στο NBC.

Με πληροφορίες από το Variety.com