ΝΕΑ

Σαν Σήμερα το άλμπουμ με το soundtrack του Saturday Night Fever έγραψε ιστορία! Αυτή είναι η λίστα με όλα τα τραγούδια της ταινίας!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το Saturday Night Fever είναι μια ταινία που μας έκανε όλους να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε. Όλοι ξέρουμε αν όχι όλα, σίγουρα τα περισσότερα τραγούδια απ’έξω και ανακατωτά.

Η επιτυχία τους, είχε ξεκινήσει ήδη από την πρεμιέρα της ταινίας. Γι’ αυτό και το 1978 το άλμπουμ με τα soundtrack παρέμεινε για 120 βδομάδες στα charts του Billboard ενώ για 24 βδομάδες βρισκόταν στο Νο.1 στα βρετανικά charts.

saturday

Το άλμπουμ της ταινίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας των άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις. Στην πρώτη θέση βρίσκεται εκείνο της ταινίας, “The Bodyguard”, το οποίο πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα. Το άλμπουμ, ωστόσο, του Saturday Night Live βρίσκεται δικαιωματικά στην δεύτερη θέση καθώς πούλησε πάνω από 30 εκατομμύρια αντίγραφα παγκοσμίως. Και επειδή ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάτε την ταινία και τα τραγούδια της, αυτή είναι η λίστα με όλα τα τραγούδια της ταινίας, για να ακούσετε:

1) Stayin’ Alive – The Bees Gees

2) Night Fever – The Bees Gees

3) Dr.Disco – Rick Dees

4) A Fifth Of Beethoven - Walter Murphy and The Big Apple Band

5) Salsation – David Shire

6) If I Can't Have You- Yvonne Elliman &Ted Neeley

7) Manhattan Skyline - David Shire

8) Disco Duck - Rick Dees

9) Disco Inferno - The Trammps

10) You Should Be Dancing - The Bee Gees

11) Night On Disco Mountain - David Shire

12) Open Sesame - Kool and The Gang

13) More Than a Woman - The Bee Gees

14) K-Jee - MFSB

15) How Deep Is Your Love - The Bee Gees

16) Calypso Breakdown – Ralf MacDonald

17) Boogie Shoes- KC and the Sunshine Band