ΝΕΑ

Σινεμά στο σπίτι! 5 Οικογενειακές Κωμωδίες στο Netflix

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Είναι Σαββατοκύριακο και θέλετε να περάσετε λίγη ώρα με τα παιδιά σας αλλα δεν ξέρετε πως καθώς δεν θέλετε να βγείτε έξω γιατί κάνει κρύο. Η κατάλληλη επιλογή είναι οι οικογενειακές ταινίες. Εκείνες που θα σας κάνουν να θέλετε να τις ξαναδείτε ακόμη και αν αρχικά τις βάλατε για τα μικρά σας. Σας προτείνουμε, λοιπόν, 5 ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το Netflix.

1) Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαϊων

Ένα ορφανό αγοροκόριτσο και οι φίλοι της βοηθούν ένα γέτι να επιστρέψει πίσω στα Ιμαλάια, διασχίζοντας την Κίνα χωρίς να πέσει στα χέρια ενός κυνηγού που τους ακολουθεί.

2) Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Σε έναν κόσμο που πλήττεται από τις επιθέσεις του Έθνους της Φωτιάς κατά των ειρηνικών Εθνών του Αέρα, του Νερού και της Γής, ένα αγόρι μπορεί να επαναφέρει την ειρήνη.

3) The Karate Kid (2010)

Στην Κίνα, ο Ντρε μαθαίνει να υπερασπίζεται τον εαυτό του υπό την επίβλεψη ενός μετριοπαθούς δασκάλου Kung Fu, σε αυτό το remake της κλασσικής ταινίας του 1984.

4) Έλλα, η Μαγεμένη

Ένα ξόρκι την έκανε υπάκουη. Πρέπει να λύσει την κατάρα για να κατακτήσει τα όνειρα της και τον πρίγκιπα που αγαπά.

5) Matilda

Με μια αυστηρή διευθύντρια στο σχολείο και σκληρούς γονείς, ένα κοριτσάκι ανακαλύπτει τις κρυφές του δυνάμεις και αντιμετωπίζει όσους την καταπιέζουν.