ΝΕΑ

Μέριλ Στριπ: Με ποιο γνωστό ηθοποιό είναι ερωτευμένη

Με αφορμή την ταινία «The Prom» που συμπρωταγωνιστούσαν μίλησε η γνωστή και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για τον Κίγκαν – Μάικλ Κι.

Η υπόθεση της ταινίας έδειχνε μία ντίβα του Μπρόντγουεϊ να αναπτύσσει ερωτική σχέση με έναν διευθυντή λυκείου, τον οποίο υποδύονταν ο Κίγκαν. Ακόμη, βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ του 2018 και παίζουν σ’ αυτήν επίσης η Νικόλ Κίντμαν, ο Τζέιμς Κόρντεν και ο Άντριου Ράνελς. Σε προηγούμενες συνεντεύξεις της είχε δηλώσει ήδη ότι ήταν πολύ γοητευτικό το να χορεύει, να τραγουδάει και να φλερτάρει μαζί με τον ηθοποιό, χάρη των γυρισμάτων της ταινίας.

«Ήταν σαν αυτό το πράγμα που βλέπεις κάποιον για πολύ καιρό και είσαι λίγο ερωτευμένος μαζί του» αστειεύτηκε η Στριπ, όταν ρωτήθηκε εάν είχαν χημεία μεταξύ τους στα γυρίσματα. «Το ταλέντο του Κίγκαν είναι τόσο τεράστιο. Είναι αστείος, είναι πανέμορφος και τραγουδάει», πρόσθεσε η ηθοποιός.

kin

Με τον Κι να λέει στην Στριπ: «Θα σε πληρώσω αργότερα Μέριλ», και να συμπληρώνει: «Πραγματικά είναι αυτό το πράγμα, που όταν θαυμάζεις κάποιον για πολύ καιρό από μακριά, κρατάς πάντα μία θέση γι’ αυτόν στην καρδιά σου».

ΠΗΓΗ: ant1news.gr