ΝΕΑ

Ο Andrew Garfield παραδέχτηκε πως είπε ψέμματα στην Emma Stone, σχετικά με την συμμετοχή του στο “Spider-Man: No Way Home”

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Εάν πρέπει να κρατήσετε ένα μυστικό, εμπιστευτείτε τον Andrew Garfield. Δεν είπε σε κανέναν για τη μυστική του εμφάνιση στο «Spider-Man: No Way Home», ούτε καν στην πρώην κοπέλα του, την Emma Stone.

Ενώ ο Tom Holland, είναι γνωστό πως καταφέρνει να χαλάει τα μυστικά των ταινιών του, ο Garfield ξέρει καλά να κρατάει το στόμα του κλειστό. Πάρτε, για παράδειγμα, το Spider-Man: No Way Home. Ενώ υπήρχαν οι φήμες ότι ο Peter Parker του Andrew θα εμφανιζόταν στην ταινία, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, παρά μόνο όταν τον είδαμε απέναντι από τον Tom και τον Tobey Maguire στην ταινία.

«Η Emma Stone συνέχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Έλεγε, «είσαι σε αυτή τη νέα ταινία του Spider-Man;» είπε ο Andrew στο podcast του Happy Sad Confused. «Και είπα, «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς».

"Έλεγε: «Σκάσε. Απλώς πες μου.» Λέω, «Ειλικρινά δεν ξέρω»—το συνέχισα", είπε ο Άντριου γελώντας. Είπε ότι δεν άφησε ποτέ το μυστικό να γλιστρήσει. «Και μετά το είδε και είπε, «είσαι βλάκας».

Αν και ο Tom Holland έχει τη φήμη ότι διασκορπίζει μυστικά, κατάφερε να κρατήσει τα πράγματα κρυφά με το No Way Home. Όταν το Esquire ρώτησε τον Tom τον Φεβρουάριο του 2021 για τις φήμες για εμπλοκή του Tobey και του Andrew, εκείνος έκανε τη δουλειά του» . «Όχι, όχι, δεν θα εμφανιστούν σε αυτή την ταινία», είπε ο Tom. «Εκτός κι αν έχουν κρύψει την πιο τεράστια πληροφορία από μένα, κάτι που νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλο μυστικό για να μην μου το κρατήσουν. Αλλά μέχρι στιγμής, όχι. Θα είναι η συνέχεια των ταινιών Spider-Man που φτιάχναμε».

Με πληροφορίες από το hollywoodlife.com