ΝΕΑ

Amy Winehouse: «Όχι, δεν ήθελα να βάλω το όνομά μου στη λίστα των διάσημων θανάτων, δίπλα στους Janis Joplin, Ian Curtis, Kurt Cobain…»

Στην προσπάθειά της να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο, το ρίχνει στην αεροβική και την υγιεινή διατροφή, ιδρύει δική της δισκογραφική εταιρεία, ενώ παράλληλα αστειεύεται ότι το επόμενο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της πιθανώς να τιτλοφορείται Back to Crack! Για να βρούμε το κουβάρι του νήματος φτάσαμε μέχρι το Λονδίνο και μιλήσαμε με την Amy Winehouse για όλα όσα την απασχόλησαν αλλά και για τα σχέδιά της για το μέλλον.

«Το παν είναι η αγάπη. Αρκεί να ψάξεις μέσα σου και θα τη βρεις. Πιστεύω πως, προσωπικά, τη βρήκα. Ιδίως την αγάπη για τον εαυτό μου». Το ότι θα έφτανε η στιγμή που η Amy Winehouse θα ανάβλυζε κλισέ-πλην όμως αληθινές-ατάκες από best seller αυτοβοήθειας και πνευματισμού, αντί οχετό υβρεολόγιων εκτοξεύοντας κουτιά από μπύρες προς πάσα κατεύθυνση, όχι δεν την περιμέναμε. Ούτε συμβαδίζει πλέον αυτή η σουρεαλιστική εικόνα της νταλικέρισσας με τα αναρίθμητα τατουάζ και το μαλλί-σφηκοφωλιά, βγαλμένη θα έλεγε κανείς από καρτούν του Tim Burton, με το ροδαλό πρόσωπο και το αγλαό βλέμμα που ακτινοβολεί υγεία.

Από το Soho στην… υφήλιο! Και από κει, στον πάτο.

Δείτε περισσότερα στο avopolis