ΝΕΑ

Η Lady Gaga θέλει να δουλέψει με τον Tom Hanks

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Lady Gaga έχει ήδη συνεργαστεί με μερικούς από τους αγαπημένους της ηθοποιούς στην τελευταία της ταινία, House of Gucci αλλά αυτή είναι μόλις η αρχή. Συνομιλώντας με την Entertainment Tonight πρόσφατα στα Διεθνή Βραβεία Κινηματογράφου Palm Springs όπου τιμήθηκε με το Icon Award η Gaga μίλησε για τον ρόλο της ως Patrizia Reggiani στο βιογραφικό αστυνομικό δράμα και τα θρυλικά ταλέντα με τα οποία μπόρεσε να συνεργαστεί.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί ηθοποιοί με τους οποίους θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ... Ο Αλ Πατσίνο ήταν σίγουρα ένας από αυτούς. Είμαι πολύ περήφανη που τον αποκαλώ φίλο μου, είπε, προσθέτοντας σχετικά με τους συναδέλφους της στο House of Gucci. « Ήθελα να δουλέψω με τον Jared Leto. Ήθελα να δουλέψω με τον Adam Driver. Ήθελα να συνεργαστώ με τον Jeremy Irons. Ήθελα να δουλέψω με τη Salma Hayek», είπε η τραγουδίστρια.

lady

Όσο για το μέλλον αποκάλυψε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Tom Hanks. «Νομίζω ότι είναι ένας από τους πιο λαμπρούς ηθοποιούς όλων των εποχών», δήλωσε. Η βραβευμένη με Oscar και Grammy, Lady Gaga είπε επίσης πάντα θαύμαζε την Meryl Street, προσθέτοντας για την τριπλά βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό: Είναι η καλύτερη γυναίκα ηθοποιός όλων των εποχών. Η αφοσίωσή της στον ρόλο της είναι απαράμιλλη”,δήλωσε.

Με πληροφορίες από το People.com