ΝΕΑ

Harry Potter: Είναι πραγματικά φίλοι οι πρωταγωνιστές του καστ; Ποιές οι σχέσεις τους;

Πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου από το ΗΒΟ

Ο Daniel Radcliffe, η Emma Watson και ο Rupert Grint είχαν είχε ο καθένας την ευκαιρία της ζωής του όταν επιλέχθηκε ως ένας από τους τρεις βασικούς χαρακτήρες στις κινηματογραφικές προσαρμογές του Harry Potter.

Παρά το γεγονός ότι ήταν στενοί φίλοι στα γυρίσματα, το πρωταγωνιστικό τρίο δεν έκανε πάντα παρέα όταν οι κάμερες δεν έκαναν εγγραφή. Αν και όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν αναφορές για καυγάδες μεταξύ των μελών του καστ, ο πραγματικός λόγος για αυτό είναι πολύ πιο απλός από ό,τι φαντάζεστε.

Η Φιλία

Γυρισμένες για σχεδόν μια δεκαετία, οι κινηματογραφικές προσαρμογές του Χάρι Πότερ ήταν μια καταπληκτική αλλά εξαντλητική εμπειρία για τους νεαρούς ηθοποιούς που συμμετείχαν. Ο Daniel Radcliffe, η Emma Watson και ο Rupert Grint μπορεί να μην έκαναν παρέα εκτός δουλειάς, αλλά ανέπτυξαν μια γνήσια σχέση στα γυρίσματα των ταινιών, αντικατοπτρίζοντας τη σχέση των χαρακτήρων τους, του Harry Potter, της Hermione Granger και του Ron Weasley.

Αν και οι τρεις τους δεν συμπορεύτηκαν ως φίλοι στην πραγματική ζωή, βρήκαν την ενότητα στη μοναδική τους εμπειρία να είναι μέρος των ταινιών του Χάρι Πότερ. Σε μια συνέντευξη στο Esquire, ο Grint αποκάλυψε ότι η εμπειρία τους βοήθησε στην μεταξύ τους σχέση για να αναπτύξουν δεσμό. «Ήταν μια πολύ μοναδική εμπειρία που ζήσαμε όλοι. Και κανείς δεν το καταλαβαίνει πραγματικά και δεν μπορεί να το συσχετίσει εκτός από εμάς. Σχεδόν σαν τους αστροναύτες», είπε (μέσω του Cinema Blend). «Κάπως περίεργο πείραμα, νομίζω».

Η Watson, ειδικότερα, κατάλαβε τη σημασία της φιλίας των τριών βασικών χαρακτήρων, αποκαλύπτοντας σε μια συνέντευξη μέσω του Cheat Sheet, «Στο τελευταίο βιβλίο, έφυγαν από το Χόγκουαρτς και ταξιδεύουν μαζί. Είναι σωστό που ξεκίνησε με τους τρεις μας και τελειώνει με τους τρεις μας. Είναι για τη φιλία μας».

Harry_Potter

Χρειάστηκαν να μείνουν λίγο χώρια.

Παρά τη φιλία τους, το πρωταγωνιστικό τρίο δεν ένιωθε την ανάγκη να κάνει παρέα όταν δεν εργαζόταν για έναν απλό λόγο: χρειάζονταν ένα διάλειμμα ο ένας από τον άλλον.

«Για να είμαι ειλικρινής, βλέπαμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον όταν εργαζόμασταν που το παρέα μαζί θα ήταν υπερβολικό», παραδέχτηκε η Watson μέσω του Cheat Sheet. «Τους λατρεύω, αλλά πρέπει να δω άλλους φίλους εκτός πλατό. Είναι σαν τα αδέρφια μου τώρα».

Παρά τα όσα ανέφεραν ορισμένα μέσα ενημέρωσης, δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ των ηθοποιών. Έβλεπαν ήδη τόσο πολύ ο ένας τον άλλον που χρειαζόταν να αφιερώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους για άλλους ανθρώπους. Πράγμα εντελώς κατανοητό!

Είναι ακόμα σε επαφή;

Αν και οι ταινίες του Χάρι Πότερ ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό, οι τρεις βασικοί ηθοποιοί εξακολουθούν να είναι σε επαφή και με καλές σχέσεις. Σε μια συνέντευξη στο The Today Show, ο Daniel Radcliffe είπε στους οικοδεσπότες ότι έστειλε μήνυμα στον πρώην συμπρωταγωνιστή του Rupert Grint για να τον συγχαρεί για τη γέννηση του πρώτου του μωρού τον Μάιο του 2020. Αποκάλυψε ότι είναι «πραγματικά τόσο χαρούμενος» για τον Grint . «Θα γίνει ένας υπέροχος μπαμπάς». «Εννοώ ότι είναι ακόμα άγριο για μένα ότι είμαστε τώρα στο στάδιο που κάνουμε παιδιά και είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ένα γεγονός που κάνει τον υπόλοιπο κόσμο να αισθάνεται πολύ μεγάλος», είπε (μέσω της Daily Mail) .

Η φιλία μεταξύ Tom Felton και Emma Watson

ema_watson_tom_felton

Αν και οι τρεις βασικοί σταρ ανέπτυξαν έναν ιδιαίτερο δεσμό λόγω της μοναδικής τους εμπειρίας, είχαν επίσης εξαιρετικές σχέσεις με το υπόλοιπο καστ. Συγκεκριμένα, η Emma Watson και ο Tom Felton έγιναν και παρέμειναν φίλοι σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και όχι μόνο.

«Ωραία Έμμα. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον αρκετά στην πραγματικότητα», αποκάλυψε ο Felton σε συνέντευξή του στο Us Weekly. "Απλώς δεν δημοσιεύουμε πάντα φωτογραφίες γι 'αυτό."