ΝΕΑ

Harry Potter: Πόσα αμείβονται οι ηθοποιοί της σειράς των ταινιών;

Πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου από το ΗΒΟ

Μπορεί να αγαπάμε τις σειρές ταινιών του Harry Potter αλλά μας έχει γεννηθεί μια απόρροια πόσα χρήματα αποκόμισαν οι ηθοποιοί για την συμμετοχή τους στις ταινίες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όσο απίστευτο και να ακούγετε σε εμάς η δημιουργός των βιβλίων Harry Potter,JK Rowling είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος συγγραφέας.

Στην αρχή της λίστας είναι ο Daniel Radcliffe κατά κόσμον Harry Potter με απολαβές 110 εκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν μόλις 11 χρόνων όταν ξεκίνησε η πρώτη ταινία. Οι απολαβές του ενισχύθηκαν με τα χρόνια και με την επιτυχία των ταινιών.

Τρίτη στην λίστα είναι η κινηματογραφική φίλη του Daniel Radcliffe, Emma Watson που κέρδισε 80 εκατομμύρια δολάρια. Ενώ στην έκτη θέση βρίσκουμε τον άνθρωπο που ολοκλήρωσε την τριάδα των φίλων Rupert Grint με απολαβές 50 εκατομμυρίων. Είναι ο μόνος από την βασική τριάδα που δεν είδε καμία αύξηση όλα αυτά τα χρόνια που γυριζόταν οι ταινίες.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι στην δεύτερη θέση είναι ο Robert Pattinson που έπαιξε μόνο στην ταινία “Harry Potter And The Goblet Of Fire” και αποκόμισε 100 εκατομμύρια δολάρια.

harry_potter_kids

Εδώ ακολουθεί η λίστα με του 8 ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς των ταινιών .

– 1 Daniel Radcliffe (110 εκατομμύρια δολάρια)

– 2 Robert Pattinson (100 εκατομμύρια δολάρια)

– 3 Emma Watson (80 εκατομμύρια δολάρια)

– 4 Kenneth Branagh (60 εκατομμύρια δολάρια)

– 5 Helena Bonham Carter (60 εκατομμύρια δολάρια)

– 6 Rupert Grint (50 εκατομμύρια δολάρια)

– 7 Emma Thompson (50 εκατομμύρια δολάρια)

– 8 Gary Oldman (50 εκατομμύρια δολάρια)