ΝΕΑ

Η Πρώτη Κυρία "έντυσε" μοναδικά και γιορτινά τον Λευκό Οίκο!

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Γιρλάντες, λαμπιόνια, πάρα πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα και μία φωτογραφία με νόημα! Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζιλ Μπάιντεν γέμισε τον Λευκό Οίκο με ζωντάνια, ζεστασιά και πολλή αγάπη. Κάθε γωνιά του τεράστιου αυτού «Σπιτιού» φέτος δεν θυμίζει με τίποτα, αυτό της περσινής χρονιάς.

Ο γεμάτος από διακοσμητικά και φωτάκια για τα Χριστούγεννα, Λευκός Οίκος φέτος έχει ένα πιο παραδοσιακό και οικογενειακό style. Αξιοσημείωτο είναι το αντίγραφο του κτηρίου από μελόψωμο με μπαχαρικά, το στρωμένο για εορταστικό δείπνο τραπέζι τους και οι κάλτσες με τα ονόματα των εγγονών των Μπάιντεν. Αλλά, και η «νέα» πινελιά τους, που θυμίζουν τους προηγούμενους ενοίκους του Λευκού Οίκου. Οι νέοι «ένοικοι» του Λευκού Οίκου, έβαλαν ένα κάδρο με μια φωτογραφία του ζεύγους Τραμπ ανάμεσα στις φωτογραφίες άλλων προεδρικών οικογενειών, που στολίζουν ένα από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους. Από τη διακόσμηση αυτή δεν έλειψαν και οι ευχετήριες κάρτες που είχε υπογράψει ο Ντόναλντ Τραμπ.

XMAS

XMAS

XMAS

Φέτος, έχει «πέσει» πολύ δουλειά στον Λευκό Οίκο για τον στολισμό του και αυτό… γιατί η Τζιλ Μπάιντεν ήθελε να βρει έναν τρόπο για να φανεί η διαφορά από την Μελάνια Τραμπ.

XMAS

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας ότι το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου είναι στο Μπλε Δωμάτιο!» έγραψε η Τζιλ Μπάιντεν, στην πρώτη της ανάρτηση, στο twitter.

«Με έμπνευση από τις πράξεις καλοσύνης και τις εμπειρίες που μας ανέβασαν τη διάθεση φέτος, τα διακοσμημένα δωμάτια στον Λευκό Οίκο έχουν να κάνουν με τα Δώρα που μας ενώνουν όλους: Την πίστη, την οικογένεια, τη φιλία, τις τέχνες, τη μάθηση, τη φύση, την ευγνωμοσύνη, την κοινότητα, την ειρήνη και την ενότητα», ανέφερε στη δεύτερη δημοσίευσή της στο Twitter.