ΝΕΑ

Ο James Franco μίλησε για πρώτη φορά για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και τον εθισμό στο σεξ

Ο 43χρονος ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις κατηγορίες πως είχε σεξουαλική σχέση με μαθήτριές του.

Αποφάσισε να μιλήσει. Τέσσερα χρόνια μετά τη μήνυση από μαθήτριές του στη σχολή υποκριτικής που δίδασκε και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες και του κόστισε 2,2 εκατομμύρια δολάρια, ο ηθοποιός James Franco αποφάσισε να πει τη μεγάλη συγνώμη:

Το 2019 δύο πρώην μαθήτριες έκαναν μήνυση στον Franco για σεξουαλική παρενόχληση, εκμετάλλευση και εξαναγκασμό. Τον περασμένο Ιούνιο, τα δικαστικά αρχεία έδειξαν ότι ο ηθοποιός συμφώνησε να πληρώσει 2,2 εκατομμύρια δολάρια ενώ τη μήνυση αυτή ακολούθησαν παρόμοιες κατηγορίες από τρεις ακόμα γυναίκες οι οποίες μίλησαν στα μίντια το 2018. Τότε ο ηθοποιός είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς εις βάρος του αλλά στο Podcast SiriusXM's The Jess Cagle Show ο 43χρονος μίλησε για το τι πραγματικά συνέβη:

«Έκανα λάθος»

«Πρέπει να παραδεχτώ πως έχω κοιμηθεί με μαθήτριες αλλά με καμία από τη συγκεκριμένη τάξη. Στη διάρκεια της καριέρας μου ως δάσκαλος, κοιμήθηκα με μαθήτριες και αυτό ήταν λάθος γιατί δεν ξεκίνησα τη σχολή με αυτή τη σκέψη», τόνισε ο James.

Στη μήνυση εις βάρος του, ο Franco έκανε ένα master class σεξουαλικών σκηνών στη σχολή Studion 4 η οποία έχει σταματήσει τη λειτουργία της, οι μαθήτριες που ήθελαν να γίνουν ηθοποιοί ενθαρρύνθηκαν να αυτοσχεδιάσουν σε σεξουαλικές πράξεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ακρόασης, την οποία ο Franco φέρεται να μαγνητοσκόπησε αφού επέλεξε τα άτομα που θα συμμετείχαν…

Διάβασε την συνέχεια στο Queen