ΝΕΑ

Η Kristin Davis του Sex and the City έκανε audition για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Friends

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η σταρ του “Sex and The City”, Kristin Davis αποκάλυψε πως παραλίγο να πρωταγωνιστεί σε διαφορετική επιτυχία των 90’s, τα Φιλαράκια. Ακόμα και αν είναι πλέον γνωστή από τον ρόλο της, Charlotte, εκείνη είχε κάνει audiotion για να παίξει τον ρόλο της Monica Geller στα Φιλαράκια.

Όπως δήλωσε και η ίδια: «Πρέπει να ήταν περίπου 8.000 κορίτσια που πέρασαν ακρόαση για τον ρόλο, μέχρι που τον πήρε η Courteney Cox. Η Courteney και εγω πηγαίναμε στα ίδια μαθήματα της Yoga και βγαίναμε τότε. Μια μέρα ήρθε η Courteney και μου πρότεινε να πάμε για ψώνια. Μάλιστα μου είπε, «Έκανα το πρώτο επεισόδιο για μια σειρά και πήγε τόσο καλά που πιστεύω θα αγοράσω Porsche». Και μίλαγε για τον ρόλο της Monica στα Φιλαράκια.»

Η Courteney αρχικά έκανε audition ια τον ρόλο της Rachel αλλα όπως είχε δηλώσει και η ίδια ταίριαξε περισσότερο ο ρόλος της Monica.

Παρόλο που η Kristin Davis δεν κατάφερε να παίξει την Monica, κέρδισε ένα ρόλο στη σειρά. Το 2000, αφού το κοινό είχε ήδη γνωρίσει και αγαπήσει την Charlotte, μπήκε στη σειρά ως μια κοπέλα που έβγαινε ο Joey στον 7ο κύκλο.

kristin davis

Η Kristin φέτος πρωταγωνιστεί ξάνα στον νέο και ανανεωμένο κύκλο του “Sex and The City”, που ακολουθεί τις πρωταγωνίστριες σε μια νέα σειρά γεγονότων και πως είναι η φιλία τους αλλα και η ζωή τους, 17 χρόνια μετά το τέλος της ποπλυαγαπημένης σειράς.