ΝΕΑ

Αγαπημένοι celebrities που μπήκαν στη κουζίνα και έφτιαξαν μελομακάρονα και κουραμπιέδες

Από την ομάδα του Soundis

Τη περίοδο των εορτών όλοι τρώμε λίγο παραπάνω. Ακόμα πιο επιρρεπείς γινόμαστε με τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα γιατί ξέρουμε ότι οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία τα βγάζουν μία φορά το χρόνο. Πολλοί είναι εκείνοι βέβαια, που είναι πιο παραδοσιακοί και επιλέγουν να τα φτιάχνουν σπίτι τους. Πάμε να δούμε λοιπόν κάποιους αγαπημένους celebrities, οι οποίοι μπήκαν στη κουζίνα και δημιούργησαν.

1. Σάββας Πούμπουρας

POUMPOURAS

Ο Σάββας Πούμπουρας μπήκε πολύ γρήγορα στο Christmas mood. Από αρχές Νοέμβρη μπήκε στη κουζίνα με τη μητέρα και τη κόρη του και έφτιαξαν μελομακάρονα. Τη στιγμή μοιράστηκαν και στο instagram.

2. Άννα Βίσση

VISSI

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε μελομακάρονα. Όπως είχε γράψει στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram «Τα φούρνισα, τα μέλωσα, τα θαύμασα, τα μύρισα και τα αποχαιρέτησα».

3. Σταματίνα Τσιμτσιλή

STAMATINA

Η γνωστή παρουσιάστρια εξίσου επιλέγει να φτιάχνει μελομακάρονα στο σπίτι της. Μαζί με τις κόρες της πέρασαν δημιουργικό χρόνο και το αποτέλεσμα ήταν λαχταριστό.

4. Άντα Λιβιτσάνου

ANTA

Η ηθοποιός εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της ζαχαροπλαστικής. Μπαίνοντας όμως τα Χριστούγεννα στη κουζίνα άφησε για λίγο τις χρωματιστές δημιουργίες με τη ζαχαρόπαστα και έφτιαξε ζεστούς κουραμπιέδες.

5. Δέσποινα Βανδή

VANDI

Η Δέσποινα Βανδή έχει εκφράσει έντονα την αγάπη της για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Κάθε χρόνο μπαίνει στη κουζίνα και τιμά τις συνταγές των Χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων.