ΝΕΑ

5 +1 νέες Χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Τα Χριστούγεννα έχουν σίγουρα πιο πολλές ταινίες από άλλες γιορτές και σίγουρα τις αγαπάμε και εμείς λίγο παραπάνω. Μπορεί οι Old Time Classic ταινία να έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, αλλα ήρθε η ώρα να απολάυσουμε νέες αλλα εξίσου απολαυστικές ταινίες αυτές τις γιορτές. Γι’αυτό τον λόγο, ορίστε 5 +1 ταινίες στο Netflix που αξίζει να δούμε.

1) “Love Hard”

Αφού βρίσκει το ταίρι της μέσω εφαρμογής στο ίντερνετ, μια αρθρογράφος από το Λός Άντζελες καταλαβαίνει πως την κορόιδεψαν, όταν ξενιτεύεται για να του κάνει έκλπηξη για τα Χριστούγεννα. Είναι μια ρομαντική αλλα κωμική ταινία που σίγουρα μας δείχνει τις ανησυχίες και τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν αν ψάχνεις να βρείς το ταίρι σου για τα Χριστούγεννα μέσω Ίντερνετ.

2) «Διπλή Πριγκίπισσα 3: Κυνηγώντας το Αστέρι»

Αφού απολάυσαμε τις προηγούμενες 2 ταινίες στο Netflix, ήρθε η ώρα να μάθουμε την συνέχεια. Μετά την κλοπή, λοιπόν, ένος ανεκτίμητου Χριστουγεννιάτικου κειμηλίου, οι ολόιδιες Μάργκαρετ και Στείσι ζητούν βοήθεια από την τολμηρή σωσία Φιόνα και τον γοητευτικό πρώην της. Φυσικά, αν δεν έχετε δεί τις προηγούμενες ταινίες μπορείτε ακόμα να της παρακολουθήσετε στο Netflix.

3) «Ο Μπαμπάς Επιστρέφει για Χριστούγεννα»

Τέσσερις αδελφές μαθαίνουν επιτέλους τις σημαίνει οικογενειακή θαλπορή, αλληλεγγύη και αγάπη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται ξαφνικά για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη του έπαυλη.

4) “Christmas Flow”

Ένα αναπάντεχο Χριστουγεννιάτικο ειδύλλιο ανθίζει ανάμεσα σε έναν διάσημο ράπερ και μια ξεροκέφαλη δημοσιογράφο. Θα τα καταφέρουν όμως παρ’όλες τις διαφορές τους;

5) «Οικογένεια Κλάους»

Ο Τζούλ μισεί τα Χριστούγεννα, αλλά όταν ο παππούς του αρρωσταίνει, μαθαίνει για την οικογενειακή μαγική παράδοση και γίνεται ξαφνικά η μόνη ελπίδα των γιορτών . Ο Τζούλ είναι πλεόν ο μόνος που μπορεί να σώσει τα Χριστούγεννα.

6) “Black Christmas”

Τα κορίτσια μια αδελφότητας μένουν στο πανπιστήμιο για τα Χριστούγεννα και πρέπει να ξεφύγουν από ένα μασκοφόρο διώκτη που θέλει να σκοτώσει το εορταστικό τους πνεύμα. Μια ταινία τρόμου για εκείνους που δεν είναι του στυλ τους οι ρομαντικές, είναι ότι πρέπει. Αν σας αρέσουν οι γιορτές αλλα οι οικογενείακές ταινίες δεν σας αρέσουν και δεν τις προτιμάτε, μια ταινία τρόμου Χριστουγεννιάτικη, είναι για εσάς.

Όταν τελειώσετε τις κλασσικές αγαπημένες σας ταινίες τις γιορτές, ρίξτε μια ματιά στις νέες, αυτές, ταινίες. Δεν θα χάσετε τον χρόνο σας και μπορεί να τις αγαπήσετε παραπάνω από ότι νομίζατε. Κάντε την διαφορά φέτος τα Χριστούγεννα και ανανεώστε την λίστα των ταινιών σας και να δείτε πως θα μας θυμηθείτε…