ΝΕΑ

Τι δώρα ανταλλάσσει η Βασιλική Οικογένεια τα Χριστούγεννα;

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το αντάλλαγμα των δώρων είναι ίσως η πιο αγχωτική διαδικασία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Έχουμε πάρει το σωστό δώρο; Θα του/της αρέσει; Θα το μισήσει; Όλες αυτές τις απορίες μας τις λύνει η Βασιλική Οικογένεια με τις παραδόσεις της. Η Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, έχει ως παράδοση κάθε χρόνο να ανταλλάσουν όσο το δυνατόν πιο φθηνά, αστεία, χειροποίητα και με άποψη δώρα.

royal

Αυτό είναι κάτι που μπορούν να κάνουν όλες οι οικογένειες και να κάνουν την ανταλλαγή των δώρων, μια αστεία διαδικασία που θα φέρει του συγγενείς πιο κοντά. Για παράδειγμα το πρώτο δώρο της Meghan Markle στην Βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν ένα χάμστερ που τραγουδάει. Όπως καταλαβαίνετε, έκανε την πρώτη συνάντηση με την Βασίλισσα ευχάριστη καθώς μόλις είδε το δώρο η Μονάρχης, την έπιασαν τρομερά γέλια.

Στην αντίπερα όχθη του παλατιού, το ίδιο άγχος είχε και η Kate Middleton τα πρώτα Χριστούγεννα με την Βασίλισσα. Σκέφτηκε λοιπόν τι δώρο θα έκανε στους δικούς της και το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό ήταν να φτιάξει κάτι μόνη της. Έτσι λοπόν, έδωσε το δώρο στην Βασίλισσα και εκείνη από τότε το έχει πάνω στο τραπέζι ως διακοσμητικό.

Όμως το πιο πετυχημένο δώρο σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκείνο που έδωσε η Meghan Markle στον Πρίγκιπα William, το οποίο ήταν ένα κουτάλι που έγραφε πάνω “Cerial Killer”. Οπότε δεν χρειάζεστε να αγχώνεστε. Αν μπορεί η Kate Middleton να φτιάξει κάτι μόνη της και να το δώσει στην Βασίλισσα, μπορείτε και εσείς.