ΝΕΑ

Δέκα πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Από την ομάδα του Soundis

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά και να φτιάξεις ένα εναλλακτικό στολισμό στο χώρο σου, σου προτείνουμε 10 χριστουγεννιάτικα στολίδια με φαντασία και χρώμα για κάθε γωνία του σπιτιού σου.

1. Μονόχρωμο περιτύλιγμα με φύλο από αληθινό φυτό

xmas

Τα χριστούγεννα είναι η εποχή που παίρνουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, βάλε αυτό το περιτύλιγμα.

2. Διαφορετική κορυφή στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

xmas

Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις κάτι άλλο στη κορυφή του δέντρου. Ένα καπέλο, μία χρωματιστή ανθοδέσμη η οτιδήποτε άλλο σου αρέσει.

3. Χαλάκι “Merry Christmas”

xmas

Αν δεν θέλεις να περιοριστείς μόνο στον στολισμό του εσωτερικού του σπιτιού, μπορείς να βάλεις ένα χαλάκι έξω από τη πόρτα με χριστουγεννιάτικες φιγούρες ή φράσεις.

4. Στεφάνι με κορδέλες

xmas

Στο στεφάνι μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλές ιδέες. Από φύλλα μέχρι φρούτα, από λινάτσα μέχρι κορδέλες. Οι κορδέλες δημιουργούν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα εξαιτίας των χρωμάτων και των υφών.

5. Χρονοδιάγραμμα

xmas

Αν είσαι από αυτούς που περιμένουν πως και πως τις γιορτές, μπορείς να φτιάξεις ένα προσωπικό χρονοδιάγραμμα που να αναγράφεις τις ημέρες και στο τέλος της κάθε ημέρας να αφαιρείς από μία.

6. Βάζα με φωτάκια

xmas

Τα βάζα είναι ένα πολύ αξιοποιήσιμο διακοσμητικό καθώς ό,τι και να τους προσθέσεις φαίνονται όμορφα. Ωστόσο, τα φωτάκια δημιουργούν μία μαγική και χουχουλιάρικη εικόνα.

7. Μπύρες-τάρανδοι

xmas

Αν σου έχουν μείνει μπουκάλια μπύρας και δεν έχεις πάει ακόμα να τα πετάξεις, σου έχω ιδέα! Βγάλε το περιτύλιγμα με τη μάρκα, ζωγράφισε δύο μάτια και ένα στόμα, βάλε κέρατα και έχεις δημιουργήσει το τέλειο διακοσμητικό.

8. Στολίδια με μικρά μπουκαλάκια

xmas

Μία ακόμα χειροποίητη ιδέα είναι η εξής: Πάρε μπουκαλάκια- μινιατούρες, τοποθέτησε τους τεχνητό χιόνι, χρυσόσκονη ή άλλα μικρά πραγματάκια και θα με θυμηθείς!

9. Γιρλάντες

xmas

Η γιρλάντα είναι ένα στολίδι το οποίο προσδίδει χρώμα και ένταση, είτε στο δέντρο, είτε στο τζάκι, είτε στο τραπέζι. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση μπορείς να προσθέσεις φωτάκια, φρούτα, κορδέλες, αστέρια η καρδούλες.

10. Ξύλινο δεντράκι

xmas

Αν δεν θέλεις να στολίσεις το παραδοσιακό δέντρο και προτιμάς κάτι πιο διακριτικό, επίλεξε τα ξύλινα δεντράκια. Ωραία αισθητική και οικονομία χώρου!