ΝΕΑ

The Jonathan Ross Show: Ο Daniel Radcliffe δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον εαυτό του στον Harry Potter

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Τον περασμένο μήνα, o Daniel Radcliffe ή ο Harry Potter για τους fans του αγαπημένου μάγου, από τον κόσμο του Hogwarts, έδωσε μια απόλυτα χιουμοριστική συνέντευξη στο The Jonathan Ross Show. Ο ηθοποιός μίλησε στην βρετανική εκπομπή του Jonathan Ross, για την σχέση του με τον Robert Pattinson, το πόσο θέλει ή όχι να βλέπει και να ακούει κάτι σχετικά με τον Harry Potter και το ξεχωριστό δώρο που έλαβε στο τέλος των γυρισμάτων, σαν αναμνηστικό των 10 χρόνων από τις ταινίες του.

Στις 25 Νοεμβρίου, ο Jonathan Ross είχε καλεσμένο στην εκπομπή του, το «το αγόρι που επέζησε» από τον «Ξέρεις ποιον», και ποιος είναι αυτός; Ο Harry Potter, φυσικά! Ο ηθοποιός, είπε χαρακτηριστικά στην ερώτηση του παρουσιαστή εάν έχει κάνει «ένα Harry Potter afternoon»: «Έβλεπα τις ταινίες στην πρεμιέρα τους και μετά προσπαθούσα να τις αποφύγω όσο γίνεται», ενώ στην ερώτηση του παρουσιαστή, εάν ενθουσιάζεται όταν ακούει τον διάσημο αυτό ήχο της ταινίας, είπε χιουμοριστικά «όχι, η καρδιά μου πεθαίνει λίγο, κάθε φορά που ακούω από το ringtone».

Μετά από 10 χρόνια γυρισμάτων, οκτώ ταινίες και άπειρες ώρες διαβάσματος, ο Daniel Radcliffe εξομολογήθηκε πως η τελευταία μέρα των γυρισμάτων ήταν πολύ «συγκινητική», κάτι που δεν περίμενε και ο ίδιος παρόλο που είχαν περάσει 10 χρόνια. Οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε ηλικία 11 ετών και ολοκληρώθηκαν όταν είχαν φτάσει τα 21 τους. «Ναι, ήταν σαν ένα παιδί που σταματά τα γυρίσματα και ήταν πολύ περίεργο να το αφήσουμε πίσω», ανέφερε και πρόσθεσε πως «Ναι, ήμουν 21 όταν τελείωσα και δεν μπορούσα να κάνω μαθηματικά», δήλωση που προκάλεσε γέλια στο κοινό, τον παρουσιαστή και τον ίδιο τον ηθοποιό.

Στο τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε το «περίεργο και αξέχαστο» δώρο του συμπρωταγωνιστή του, Rupert ή αλλιώς του αξιολάτρευτου Ron Weasley: μια τρομπέτα! Ένα αστείο δώρο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν ήξερε και συνεχίζει να μην ξέρει να παίζει ο ηθοποιός.

Σχετικά με τον Robert Pattinson, ο Daniel Radcliffe ανέφερε πως "Όχι, κυριολεκτικα ήμουν στην Νέα Υόρκη στον αυτοκινητόδρομο της δυτικής πλευράς, όταν γύρισα και είδα αυτήν την διαφημιστική πινακίδα για το Twilight. Μονολόγησα κάτι σαν "τον ξέρω αυτόν τον τύπο, ο Σέντρικ". αλλά δεν είχα ακούσει ποτέ για τα βιβλία του ΛΥΚΟΦΩΣ, δεν είχα επίγνωση εκείνου του φαινόμενου." Οπότε δεν υπήρχε μεταξύ τους κάποια ουσιαστική επικοινωνία παρά μόνο μέσω των media. Όσο για την εποχή που δούλεψαν μαζί ο Daniel έχει να θυμάται έναν υπέροχο τύπο.

Όσον αφορά δε τους Βρικόλακες VS Μάγοι, ο ηθοποιός με αυτοπεποίθηση απάντησε στην ερώτηση του παρουσιαστή εάν μπορούσε ο Harry Potter να κερδίσει όλους αυτούς τους βρικόλακες,«Ohh, YES!».

Τέλος, χάριν ιστορίας, οι πιο πολλοί λάτρεις των ταινιών του Harry Potter είναι οι Ιάπωνες και ήταν η χώρα, όπου ο ηθοποιός είχε μια αληθινή εμπειρία τύπου Beatlemania, έξω από ένα ιαπωνικό σχολείο με μία θαυμάστρια του.