ΝΕΑ

Γιατί η Samantha δεν είναι στo reboot του «Sex and The City»;

Από τον Γιώργο Μήτση

Στις αρχές του 2020, η Sarah Jessica Parker ανακοίνωσε ότι τα κορίτσια θα επανασυνδεθούν για ένα reboot της σειράς «Sex and The City». Οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι όταν η Kim Cattrall ενημέρωσε ότι δεν θα επέστρεφε στο franchise.

Σε μια συνέντευξη στην Daily Mail το 2019, η Kim αναφέρθηκε στις φήμες για τη συμπεριφορά της ντίβας (Sharah Jessica Parker) και τις ακραίες απαιτήσεις της στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας. Η Cattrall σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό ήταν αρνητική για μια τρίτη ταινία. Αν και βρισκόταν σε συζητήσεις μετά την επιτυχία των δύο πρώτων ταινιών, αυτό δεν επετεύχθητε ποτέ καθώς η Cattrall αποφάσισε ότι δεν ήθελε να είναι μέρος, και η ταινία τελικά διαλύθηκε.

Η κόντρα του Sarah Jessica Parker και της Kim Cattrall κλιμακώθηκε περαιτέρω όταν η Kim φώναξε την πρώην συμπρωταγωνίστρια της μέσω της ανάρτησής της στο Instagram, αφού η Parker προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Kim και να αναρτήσει τον θάνατο του αδελφού της. Η Kim στην ανάρτηση έγραψε: «Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα «Πότε θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η @sarahjessicaparker, αυτή η υποκρίτρια;» Η συνεχής επαφή σας είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρός ήσουν πραγματικά τότε και τώρα. Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω . (Αν δεν το έχω κάνει ήδη) Δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι' αυτό γράφω να σου πω για μια τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την «Ωραία κοριτσίστικη περσόνα σου».

Αλλά τι γίνεται με τον χαρακτήρα της Samantha;

sex_and_the_city

Δυστυχώς για τους θαυμαστές του **Sex and the City **δεν θα υπάρχει η Samantha Jones, την οποία υποδύεται η Kim Cattrall στο And Just Like That, αλλά πηγές έχουν αποκαλύψει ότι ο χαρακτήρας είναι ζωντανός και καλά και ζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ωστόσο, σύμφωνα με την DailyMail.com, η γκουρού των δημοσίων σχέσεων Samantha Jones λέγεται ότι ζει στο Λονδίνο.

Μια πηγή είπε: «Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τη Samantha να περιφέρεται στη Νέα Υόρκη και να μην αλληλεπιδρούν οι άλλες γυναίκες (η Charlotte και η Miranda) μαζί της. Απλώς δεν θα είχε νόημα. «Το να την στείλω στο Los Angeles δεν ήταν μια επιλογή όπως το κάναμε στην πρώτη ταινία, οπότε το να τη βάλεις στο Λονδίνο ήταν ο τέλειος τρόπος για να την κρατήσεις ζωντανή και να εξηγήσεις την απουσία της». «Οι θεατές θα μάθουν ότι ευδοκιμεί στην Αγγλία, παρόλο που έχει τσακωθεί με την Carrie».

Η ίδια πηγή είπε ότι στο τέλος της σειράς η Carrie θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με την φίλη της γιατί της λείπει πολύ. Πρόσθεσαν επίσης ότι η πόρτα θα μείνει ανοιχτή για την Kim όταν η σειρά φέρεται να ετοιμαστεί για άλλη μια σεζόν.

Το trailer της σειράς που κυκλοφορεί στις 09 Δεκεμβρίου