ΝΕΑ

Έρχονται! 5 χαρακτήρες που αγαπήσαμε στο Sex And The City

Πρεμιέρα σε 2 μέρες για τα νέα επεισόδια!

Το Sex and the City είναι και αυτή μια σειρά που είχε και αγαπητούς και μισητούς χαρακτήρες. Χαρακτήρες που είτε ήθελες να αγκαλιάσεις είτε να χτυπήσεις. Αυτά συμβαίνουνς την ζωή και εμείς είμαστε εδώ να σας πούμε τους 5 χαρακτήρες που όλοι αγαπήσαμε.

1) Samantha Jones

Πρώτη και καλύτερη η Samantha. Μια ανεξάρτητη και αυθόρμητη γυναίκα. Το δυνατότερο της χαρακτηριστικό είναι σίγουρα η υποστήριξη και η πίστη που έδειχνε στις φίλες της. Μπορεί να είναι μια δυναμική γυναίκα που δύσκολα κάποιος θα εκμεταλλευόταν, όμως εκείνη για τις φίλες της θα γινόταν «χαλί».

samantha jones

2) Charlotte York

Σύμφωνα με τον κόσμο η Charlotte ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της. Πέρασε ένα μεγάλο ποσοστό της σειράς να προσπαθεί να βρεί τον έρωτα της ζωής της και ποτέ δεν σταμάτησε παρά τα λόγια των φίλων της. Ήταν πάντα έτοιμη να κριτικάρει τις φίλες της όταν εκείνες φαίροταν αλλοπρόσαλα.

charlotte

3) Steve Brady

Ο Steve ήταν ο μόνος χαρακτήρας που δεν άλλαξε καθόλου καθ’όλη τη διάρκεια της σειράς. Πρώτη φορά εμφανίστηκε στο επεισόδιο “The Man, The Myth, The Viagra” ως ένας barman που κοιμήθηκε για μια νύχτα με την Miranda. Οι δυό τους μετά ερωτεύτηκαν. Σε ένα κόσμο που τα πλούτη δεν χρειάζονταν δουλειά, ο Steve δούλευε σκληρά. Έφτασε από το να εργάζεται ως barman στο να έχει δικό του Bar.

steve brady

4) Miranda Hobbes

Η Miranda ήταν πάντα ευχάριστη και χαιρόσουν να είσαι μαζί της. Ήταν επίσης πολύ έξυπνη. Τελείωσε την Νομική του Harvard στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ήταν η πρώτη από την παρέα που αγόρασε το δικό της σπίτι, ακόμη και αν μετά αγόρασε ένα μεγαλύτερο σπίτι ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει την οικόγενεια της. Το να βλέπεις ένα χαρακτήρα όπως της Miranda που είχε κοιμηθεί με 42 άνδρες, να θέλει να φτιάξει την δική της οικογένεια, ήταν εντυπωσιακό.

miranda

5) Magda

Η Magda εμφανίστηκε πρώτη φορά στον 3ο κύκλο της σειράς, ως οικιακή βοηθός της Miranda. Αρχικά, η Miranda δυσκολεύτηκε να να αφήσει την παλιομοδίτισα, Magda να την πλησιάσει, ωστόσο οι δυό τους στην πορεία δημιούργησαν μια πολύ όμορφη φιλία. Πρέπει να ήταν πολύ καλή οικιακή βοηθός από την στιγμή που δούλευε ακόμη για την Miranda, 4 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, που κυκλοφόρησε η ταινία.

magda