ΝΕΑ

Netflix: Οι 10 SOS ταινίες του μήνα!

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Ο Δεκέμβριος έφτασε και μαζί του έφερε μια πληθώρα ταινιών, που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα! Τελευταίος μήνας της χρονιάς και το Netflix «ρίχνει» στο τραπέζι πολλά από τα βαριά χαρτιά του, για ένα εντυπωσιακό φινάλε στο 2021. Χωρίς διαφημίσεις και δεσμεύσεις τα μέλη του Netflix έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο. Ξεκινάμε;

1. Single All The Way (02/12/2021)

Απελπισμένος για να αποφύγει την κρίση της οικογένειάς του για την αιώνια εργένικη θέση του, ο Peter (Michael Urie) πείθει τον καλύτερό του φίλο Nick (Philemon Chambers) να πάει μαζί του, για τις διακοπές και να προσποιηθεί ότι είναι σε σχέση. Αλλά όταν η μητέρα του Peter (Kathy Najimy) τον βάζει σε ένα ραντεβού στα τυφλά με τον όμορφο εκπαιδευτή της James (Luke Macfarlane), το σχέδιο πάει στραβά. Τι θα γίνει τελικά; Μήπως το Άγιο Πνεύμα του επιφυλάσσει μια πραγματική αγάπη, που βρίσκεται δίπλα του;

2. Mixtape (03/12/2021)

Ένα 12χρονο κορίτσι βρίσκει ένα σπασμένο mixtape, που άνηκε στη μητέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Αποφασίζειλοιπόν, να εντοπίσει καθένα από τα σκοτεινά τραγούδια της κασέτας στην προσπάθεια να μάθει πώς ήταν η μητέρα της, οδηγώντας σε μια συμφιλίωση με τη θεία, που την μεγαλώνει.

3. Two (10/12/2021)

Δύο άγνωστοι ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι είναι ραμμένοι μαζί από την κοιλιά, ενώ σοκάρονται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνουν ποιος ευθύνεται για αυτό το φρικτό μαρτύριο.

4. The Unforgivable (10/12/2021)

Η Ruth Slater (Bullock) που αποφυλακίζεται μετά από 20 χρόνια για ένα βίαιο έγκλημα, μπαίνει ξανά σε μια κοινωνία, που αρνείται να συγχωρήσει το παρελθόν της. Αντιμετωπίζοντας με την αυστηρή κριτική, από το μέρος που κάποτε αποκαλούσε σπίτι, η μόνη της ελπίδα για λύτρωση είναι να βρει την αποξενωμένη μικρότερη αδερφή της, που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της.

5. The Hand Of God (15/12/2021)

Η ιστορία ενός αγοριού στην πολυτάραχη Νάπολη της δεκαετίας του 1980. Η πιο προσωπική ταινία του Σορεντίνο είναι μια ιστορία για τη μοίρα και την οικογένεια, τον αθλητισμό και τον κινηματογράφο, την αγάπη και την απώλεια.

6. A California Christmas 2 : City Lights (16/12/2021)

Είναι Sequel του «A California Christmas». H Callie και o Joseph ένα χρόνο αφότου ερωτεύτηκαν, έχοντας τώρα μια φάρμα γαλακτοπαραγωγής και οινοποιείο, το ειδύλλιό τους απειλείται όταν επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις καλούν τον Joseph, πίσω στην πόλη.

7. VOIR: Η ματιά του Δημιουργού (06/12/2021)

Οι λάτρεις του κινηματογράφου, εξετάζουν τις κινηματογραφικές στιγμές που τους ενθουσίασαν, τους προκάλεσαν και τους μπέρδεψαν, σε αυτή τη συλλογή εικαστικών δοκιμίων.

8. Stay Close (31/12/2021)

Ακολουθώντας τρεις ευκατάστατους ανθρώπους, που ο καθένας κρύβει σκοτεινά μυστικά που και οι πιο κοντινοί τους δεν θα υποψιάζονταν ποτέ. Η Μέγκαν, εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών. Ο Ρέι, ο πολλά υποσχόμενος φωτογράφος, τώρα έχει κολλήσει σε μια αδιέξοδη δουλειά για πλουσιόπαιδα με εμμονή διασημοτήτων, και ο Μπρουμ, ένας ντετέκτιβ που δεν μπορεί να αφήσει την ψυχρή υπόθεση ενός αγνοούμενου. Η Λορέν, μια παλιά φίλη από το παρελθόν της Μέγκαν, μεταφέρει μερικά συγκλονιστικά νέα, που θα επηρεάσουν και τους τρεις χαρακτήρες. Καθώς το παρελθόν επιστρέφει για να τους στοιχειώσει, απειλώντας να καταστρέψει τη ζωή τους και τις ζωές των γύρω τους, ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους;

9. Don't Look Up (24/12/2021)

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου: καλά...

10. 1000 miles From Christmas (24/12/2021)

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, μια ρομαντική κωμωδία και η ιστορία ενός άνδρα γύρω στα 30 που μαθαίνει απρόθυμα να παρασύρεται από το πνεύμα των Χριστουγέννων.