ΝΕΑ

Το «ευχαριστώ» του Brad Pitt στον Bradley Cooper

ο Brad Pitt προχώρησε σε ένα δημόσιο «ευχαριστώ» προς τον Bradley Cooper για τη βοήθεια που του παρείχε προκειμένου να κόψει το αλκοόλ, κατά τη διάρκεια απονομής βραβείου στο γκαλά του National Board of Review.

Εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ Bradley. Ο Bradley έβαλε την κόρη του για ύπνο και μετά ήρθε εδώ για να κάνει αυτό (σ.σ. ο Cooper απένειμε το βραβείο στον Brad Pitt). Είμαι καθαρός από αλκοόλ εξαιτίας αυτού του ανθρώπου και κάθε ημέρα από τότε είναι πιο ευχάριστη».

Θυμίζουμε ότι ο Pitt πήρε το βραβείο για τον καλύτερο β΄ανδρικό ρόλο για την ερμηνεία του ως Cliff Booth στην ταινία Once Upon a Time in Hollywood.

Ο 56χρονος ηθοποιός μιλώντας πρόσφατα στους New York Times αποκάλυψε ότι πέρασε δύο χρόνια σε ομάδα των Ανώνυμων Αλκοολικών μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie.

Ο νεώτερος Bradley Cooper αντιμετώπισε και αυτός τεράστιο πρόβλημα με το αλκοόλ καθώς όπως έχει δηλώσει στο Hollywood Reporter, το 2012, είναι «καθαρός» τα τελευταία 15 χρόνια αφού καθώς σκέφτηκε ότι αν συνέχιζε με το ίδιο μοτίβο «θα «κατέστρεφα τη ζωή μου».

«Δεν πίνω ούτε κάνω ναρκωτικά πια. Συνειδητοποίησα ότι δεν κατάφερνα όσα μπορούσα με αυτόν τον τρόπο και αυτό με τρόμαξε. Σκέφτηκα "αλήθεια θα καταστρέψω τη ζωή μου έτσι"» είχε δηλώσει πριν από 8 χρόνια ο Cooper.