ΝΕΑ

Αυτός ο Άνθρωπος Αγαπάει Tόσο τα Xόμπιτ που Έγινε ο Ίδιος Χόμπιτ

Μιλήσαμε με τον Gentile για την περίεργη ζωή του σαν χόμπιτ και το χωριό όπου θέλει να καλωσορίσει ομοϊδεάτες απ’ όλο τον κόσμο.

Το 2018, ο 37χρονος Ιταλός pastry chef Nicolas Gentile, που το όνομά του σημαίνει «Nicolas ο καλός», επένδυσε τις αποταμιεύσεις του σε ένα κομμάτι γης στην πόλη Μπουκιάνικο (5.000 κατοίκων) στην περιοχή Αμπρούτσο στην κεντρική Ιταλία.

Μεγάλος fan του Lord of the Rings , ο Gentile αρχικά ήθελε να χρησιμοποιήσει το οικόπεδο για να χτίσει ένα σπίτι όπου θα μπορούσε να ζει σε αρμονία με τη φύση, μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του – σαν χόμπιτ δηλαδή. Όταν όμως έκανε ένα πάρτι με αυτό το θέμα, συνειδητοποίησε ότι ήθελε να φτιάξει ολόκληρο χωριό και να καλωσορίσει ομοϊδεάτες απ’ όλο τον κόσμο.

Το project του, που λέγεται Contea Gentile («Κομητεία της Καλοσύνης»), έχει τραβήξει την προσοχή χιλιάδων fans στα social media του - Instagram, Facebook και Twitch. Για να τραβήξει τον κόσμο, ο Gentile συγκέντρωσε μια πραγματική Συντροφιά του Δαχτυλιδιού που έκανε ένα ταξίδι 280 χιλιομέτρων με τα πόδια για να ρίξει ένα δαχτυλίδι στον Βεζούβιο, σαν να ήταν η Μόρντορ.

Διάβασε περισσότερα στο vice