ΝΕΑ

Κηφισιά – Νέα Ερυθραία: Διαδικτυακά η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων

Ο Δήμος Κηφισίας, προσαρμοσμένος στις νέες συνθήκες λόγω της πανδημίας, σχεδίασε για φέτος με ένα διαφορετικό τρόπο την εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, θέλοντας να τηρήσει όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας αλλά έχοντας ως στόχο να μην στερήσει από τους πολίτες τη δυνατότητα να μπουν στο πνεύμα των εορτών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ορισμένες διαδικτυακές εκδηλώσεις.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισίας αναφέρεται «Χωρίς την παρουσία κοινού θα γίνει η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων της Νέας Ερυθραίας και της Κηφισιάς, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου αντίστοιχα».

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, στις 18.00

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Νέα Ερυθραία

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε:

Ο Δήμος Κηφισίας προκειμένου να τιμήσει τον αθλητισμό και τις επιπτώσεις που έχει δεχθεί από την πανδημία του covid – 19, θα υποδεχτεί τον Τάσο Καλλιανώτη, αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Πανερυθραϊκού, για να φωτίσει ο ίδιος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου. Αμέσως μετά, στη Βίλλα Μπότση θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα ελληνικά και διεθνή τραγούδια από τον Μπάμπη Βελισσάριο. Μαζί του θα είναι η σοπράνο Μαριάννα Ζάχου. Η παρακολούθηση της εκδήλωσης υπενθυμίζουμε ότι γίνεται μονάχα διαδικτυακά.

Αντίστοιχα, η φωταγώγηση στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, Σάββατο 5/12, με τους ίδιους κανόνες.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 στις 18.00

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κηφισιά

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε:

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κηφισιάς θα ανάψει, η 101 ετών, κα Φωτεινή Περδικολόγου. Μ' ένα παραστατικό συμβολισμό η συνδημότισσα, θα συνοδεύεται από την άνοιξη της ζωής, έναν 8 χρόνο, τον Άγγελο Μπακόλα μαθητή του Δήμου, τιμώντας κατά αυτόν τον τρόπο την τρίτη ηλικία.

Αμέσως μετά θα μεταδοθεί διαδικτυακά, από τη Βίλλα Μπότση και χωρίς την παρουσία κοινού, ένα ρεσιτάλ Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από όλο τον κόσμο από τον βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη και την υψίφωνο Λητώ Μεσσήνη, στο πιάνο θα τους συνοδεύει ο Πάνος Λουμάκης.

Ας ξαναβρούμε την αισιοδοξία και την ελπίδα μας αυτά τα Χριστούγεννα!

ΠΗΓΗ: ant1news.gr