Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι τυχεροί και οι άτυχοι. Οι τυχεροί είναι αυτοί που το 24ωρό τους δεν περιστρέφεται γύρω από το φαΐ. Αυτοί που απλά τρώνε για να “επιβιώσουν” ή να το πω αλλιώς δεν επιδιώκουν να καταναλώνουν τροφές πλούσιες σε γεύση αλλά και συστατικά “αμφιβόλου” – να το θεσω κομψά – ποιότητος και θρεπτικής αξίας. Και οι “άλλοι” που ας τους πούμε ευγενικά οι “κοιλιόδουλοι”, άνθρωποι που ένα μικρό – τουλάχιστον – ποσοστό της προσωπικής τους ευδαιμονίας εξαρτάται από τους υποδοχείς γεύσης στο στόμα και στομαχικής ικανοποίησης. Μαντέψτε σε ποια κατηγορία ανήκω….
Διαβάστε περισσότερα στο bestofyou.gr