ΝΕΑ

Oι The White Stripes αποκαλύπτουν το track list του “GREATEST HITS”

H Third Man Records και η Columbia Records αποκαλύπτουν το επικό track list του “The White Stripes Greatest Hits”. Το πρώτο ever ανθολόγιο του iconic duo, Jack και Meg White, συγκεντρώνει 26 ήδη κυκλοφορημένα τραγούδια όπως τα“Seven Nation Army”, “Fell In Love With A Girl”, “Hotel Yorba”, “Dead Leaves And The Dirty Ground”, “Hello Operator”, “Icky Thump”, “Apple Blossom” και πολλά άλλα.

Το “The White Stripes Greatest Hits” θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα στις 4 Δεκεμβρίου καθώς και σε CD και βινύλιο στις 12 Φεβρουαρίου.

Η αποκάλυψη του track list της συλλογής συνοδεύεται από την σημερινή πρεμιέρα του ολοκαίνουριου animated music video του αγαπημένου “Apple Blossom”. To video σκηνοθέτησε ο Wartella.

Επιπλέον, πρόσφατα το συγκρότημα έβγαλε από το αρχείο του και μοιράστηκε μία ακυκλοφόρητη έως τώρα live εμφάνιση του “Ball and Biscuit” από την συναυλία τους στο Tokyo στις 22 Οκτωβρίου του 2003.

Οι The White Stripes αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε υψηλή ανάλυση τα μοναδικά βίντεο κλιπ τους τον Δεκέμβριο μαζί με την κυκλοφορία του “Greatest Hits”.

Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από την Panic Records