ΝΕΑ

Κυκλοφόρησε το documentary της P!NK “ALL I KNOW SO FAR”

Η P!NK, κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ “P!NK: All I Know So Far”. Έκανε επίσης διαθέσιμο το συνοδευτικό album, το “All I Know So Far: Setlist”, το οποίο περιλαμβάνει ζωντανές ηχογραφήσεις από την καταξιωμένη και κορυφαία 2019 Beautiful Trauma World Tour της P!NK, το πολυσυζητημένο MTV Video Vanguard Award Speech και το “Cover Me In Sunshine” με τη συμμετοχή της κόρης της, Willow, καθώς και το τρέχον single της “All I Know So Far”. Το βιντεοκλίπ για το "All I Know So Far" σκηνοθετήθηκε από τον Dave Meyers και εμφανίζεται η Cher και η Judith Light.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η P!NK έλαμψε στο εξώφυλλο του People Magazine και εμφανίστηκε στην εκπομπή “Ellen”, στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, TODAY and Watch What Happens Live. Την Κυριακή, 23 Μαΐου, H P!NK αναμένεται να βραβευτεί με το Prestigious Icon Award στα 2021 Billboard Music Awards και θα “παίξει” όπως κανείς δεν την έχει δει ποτέ πριν.

Το νέο documentary της P!NK “P!NK: All I Know So Far” σε σκηνοθεσία Michael Gracey κυκλοφόρησε παγκοσμίως την Παρασκευή σε περισσότερες από 240 χώρες.

ALL I KNOW SO FAR: SETLIST TRACK LIST

  1. Just Like A Pill (Live)
  1. Who Knew (Live)
  1. Funhouse/Just A Girl (Live)
  1. River (Live)
  1. Just Give Me A Reason feat. Nate Ruess (Live)
  1. Time After Time (Live)
  1. Walk Me Home (Live)
  1. I Am Here (Live)
  1. Fuckin’ Perfect (Live)
  1. MTV Video Vanguard Award Speech
  1. Cash Cash Remix intro/What About Us (Live)
  1. Cover Me In Sunshine
  1. All I Know So Far
  1. Bohemian Rhapsody (Live)
  1. We Are The Champions (Live)
  1. So What (Live)