ΝΕΑ

O εξαίρετος Κωστής Μαραβέγιας απαντάει στον 20λογο του SOUNDIS

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Τραγουδίστης, τραγουδοποιός, συνθέτης, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και συγγραφέας. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο, τραγουδάει στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά και έχει ήδη βραβευτεί ως συνθέτης. Η μουσική του συνδυάζει μεσογειακά και βαλκανικά στοιχεία, με Τζαζ και Μπόσα νόβα επιρροές. Πέραν της δικής του δισκογραφίας, έχει γράψει και γράφει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Αλλά η μαθησιακή του πορεία δεν αποτελείται μόνο από μουσική. Στο Μπάρι της Ιταλίας που τόσο αγαπάει, πέρα από μαθήματα πιάνου, αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας στο Ωδείο Niccolo Piccini είναι φοιτητής Μαθηματικών και Στατιστικής. Η συνέχεια τον βρίσκει να βγάζει δίσκους που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό καθώς και sold out live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και σε πλήθος ευρωπαϊκών χωρών. Αρκεί να σας αναφέρουμε ότι συναυλία του έχει μεταδοθεί ζωντανά μέσω των τηλεοπτικών σταθμών ZDF, ARTE, RADIO FRANCE, FRANCE,MTV, NTR, NRK, ERT, RTE, ORF, RBB, RADIO Russia κ.α.

Η παρουσία του στην τηλεόραση επίσης έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, ξεκινώντας μία δεκαετία πίσω όταν εμφανίστηκε ως οικοδεσπότης του μουσικού ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος» που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, ενώ λίγα χρόνια αργότερα σκηνοθέτησε ο ίδιος 12 επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «Μουσική Παντού» για την ΝΕΡΙΤ.

Το 2016, το 2017 και το 2018 ήταν ένας από τους κριτές στο ''Τhe Voice Greece'', όπου και στις τρεις χρονιές αυτός και η ομάδα του κατάφεραν να βγουν νικητές. Φέτος τον απολαμβάνουμε στο μεγαλύτερο σόου της ελληνικής τηλεόρασης, το μοναδικό Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1. Είναι η χαρά να τον ακούς να μοιράζεται γνώσεις και τοποθετήσεις είτε στο πλαίσιο μίας συνέντευξης, είτε ακόμα από τη θέση του παρουσιαστή σε ένα μουσικό σόου.

Κάτι τέτοιο θα ανακαλύψετε και στις απαντήσεις του, στον ιδιαίτερο 12λογο του SOUNDIS.

Ο Soundis 20λογος του Your Face Sounds Familiar

  1. Πες μας έναν καλλιτέχνη που αν τύχει να τον υποδυθείς θα χαρείς πολύ. Και έναν που θα ...παγώσεις στο άκουσμά του;
  1. Λαϊκά ή ρεμπέτικα; Ποπ ή ροκ;
  1. Αν είχες τη δυνατότητα να κάνεις μία συνεργασία με έναν καλλιτέχνη/συγκρότημα, οπουδήποτε στον κόσμο, ποιος θα ήταν αυτός;
  1. Αν αφιέρωνες τώρα ένα τραγούδι, ποιο θα ήταν και σε ποιον θα το αφιέρωνες;
  1. Τελικά, ο ELVIS ζει;
  1. Ποιο πράγμα σε ενοχλεί περισσότερο από όλα στους ανθρώπους; Και ποιο θαυμάζεις;
  1. Αγαπημένο χόμπι;
  1. Ποιο είναι το πιο περίεργο φαγητό ή γλυκό που έχεις ποτέ δοκιμάσει;
  1. Αν ήσουν ποτό, ποιο θα ήταν αυτό;
  1. Τι δεν έχει αυτή τη στιγμή το ψυγείο σου;
  1. Αγαπημένος καλοκαιρινός και χειμερινός προορισμός. Αγαπημένο νησί/ βουνό.
  1. Αν δεν ζούσες εδώ πού θα ήθελες να ζεις;
  1. Αν μπορούσες να αγοράσεις στον εαυτό σου κάτι, οτιδήποτε, τι θα ήταν αυτό;
  1. Τι είναι αυτό που φοβάσαι περισσότερο;
  1. Σε μία κλίμακα από 1 (καθόλου) έως 5 (πολύ), πόσο κουλ τύπος είσαι;
  1. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις στο αντίθετο φύλο; Και τι είναι τελικά αυτό που θα σε κερδίσει στη διαδρομή;
  1. Τι σε κάνει να γελάς και τι να κλαίς;
  1. Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που σε εντυπωσίασε;
  1. Υπάρχει κάποια συμβουλή ή κάτι που έχεις διαβάσει που σου άλλαξε τη ζωή; Ποια είναι αυτή;
  1. Πώς και πού φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;