Tom Holland: Αποκάλυψε πως έχει διαβάσει το σενάριο του Spiderman 4 με τη Zendaya

Ο Tom Holland αποκάλυψε πως έχει διαβάσει το σενάριο του Spiderman 4 και ότι «χρειάζεται δουλειά, αλλά οι σεναριογράφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο podcast «Rich Roll Podcast», εκείνος και η Zendaya έχουν διαβάσει το σενάριο και είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι. Όπως είπε: «Ένα από τα πράγματα είναι ότι, με τη Marvel, η ταινία σου είναι ένα μικρό γρανάζι σε μια μεγάλη μηχανή», δήλωσε ο Holland. «Αυτή η μηχανή πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι μπορείς να χωρέσεις σε αυτό το χρονοδιάγραμμα τη σωστή στιγμή για να ωφελήσεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Αυτή είναι μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Ο χρόνος μέσα στον οποίο πρέπει να το κάνουμε αυτό είναι δύσκολος, αλλά σίγουρα εφικτός με τους ανθρώπους που δουλεύουμε πάνω σε αυτό τώρα».


«Έχουμε μια δημιουργική ομάδα και έχουμε μια ιδέα και ένα προσχέδιο, το οποίο είναι τρομερό», πρόσθεσε. «Χρειάζεται δουλειά, αλλά οι σεναριογράφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το διάβασα πριν από τρεις εβδομάδες και πραγματικά άναψε μέσα μου φωτιά. Η Zendaya και εγώ καθίσαμε και το διαβάσαμε μαζί και σε σημεία χοροπηδούσαμε στο σαλόνι σαν να πρόκειται για μια πραγματική ταινία που αξίζει τον σεβασμό των θαυμαστών».