Οι One Direction αποχαιρέτησαν τον δικό τους Liam Payne

Με μια άκρως συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση, οι One Direction αποχαιρέτησαν τον Liam Payne, λίγες ώρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του την Πέμπτη.

Στο post, το οποίο υπογράφουν ο Harry Styles, o Niall Horan, o Zayn Malik και ο Louis Tomlinson, τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος μίλησαν για τον αγαπημένο τους φίλο, ενώ έδειξαν την συμπαράσταση τους στην οικογένεια του τραγουδιστή και τον γιο του, Bear.

Οι 1D δήλωσαν εντελώς συντρετριμμένοι με τον χαμό του δικού τους Liam Payne, ενώ όπως είπαν: «Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα μείνουν πολύτιμες για πάντα. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές που τον αγάπησαν δίπλα μας. Θα μας λείψει τρομερά. Σε αγαπάμε Liam», τόνισαν χαρακτηριστικά.

«Με τον καιρό, και όταν όλοι είναι σε θέση, θα υπάρχουν περισσότερα να πούμε. Αλλά προς το παρόν, θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπήσαμε πολύ», δήλωσαν χαρακτηριστικά.

To συγκρότημα One Direction αποχαιρετά τον Λίαμ Πέιν
 
Εκτός από την κοινή δήλωση, τα μέλη του συγκροτήματος θέλησαν να αφιερώσουν λίγο χρόνο ο καθένας ξεχωριστά για να μιλήσει για τον Liam Payne. Η πρώτη ανάρτηση ήρθε από τον Zayn, ενώ ακολούθησε εκείνη του Louis και του Harry. Ο Niall, δεν έχει ανεβάσει ακόμα κάτι. Να θυμίσουμε πως η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Payne, ήταν σε συναυλία του Niall.

Οι προσωπικές αναρτήσεις: