Britney Spears: Αποκάλυψε ποιες διάσημες γυναίκες την εμπνέουν

 Η Britney Spears ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ποιες είναι οι διάσημες γυναίκες που την εμπνέουν κια για ποιούς λόγους.

Όπως μας έχει συνηθίσει, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Spears μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα της για διάφορα ζητήματα ή ανθρώπους που την απασχολούν. Οι γυναίκες που την ενέπνευσαν είναι οι: Selena Gomez, Drew Barrymore, Natalie Portman, Pamela Anderson, Camila Cabello και Kendal Jenner.


Όπως έγραψε: «Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γυναίκες που με εμπνέουν. Η Pamela Anderson είναι ένα κλασικό μωρό και φαίνεται τόσο γλυκιά». «Η Natalie Portman γιατί νιώθω ότι είναι το πιο κουλ άτομο που έχω συναντήσει έξω, με τον σκύλο της στη Νέα Υόρκη και φορούσαμε και το ίδιο πουκάμισο», έγραψε.

Όσο για την Camila Cabello, ανέφερε: «Είναι τόσο όμορφη και με κάνει να γελάω δυνατά. Η προσωπικότητά της είναι τόσο γλυκιά και φλογερή, που νομίζω ότι είναι υγιές να είσαι και λίγο ανόητη. Μακάρι να ήμουν περισσότερο έτσι». Όσον αφορά την Kendall Jenner έγραψε, «Είναι φυσιολογικό να είσαι τόσο όμορφη;», ενώ έκλεισε προσθέτοντας: «Οι άλλες δύο είναι η Selena Gomez και η Drew Barrymore. Είναι κυριολεκτικά πανέμορφες».


 Τέλος, παραδέχτηκε πως «δεν είχε ιδέα γιατί έγραφε όλα αυτά εκείνη τη στιγμή», όμως ανέφερε πως σκεφτόταν τις φίλες που είχε όλα αυτά τα χρόνια. «Έχω φίλες με τις οποίες κάνω παρέα κάθε τόσο, αλλά δεν είναι το ίδιο, όπως όταν ήμασταν νεότερες», έγραψε.