Liam Payne: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών

Σοκ έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του παγκοσμίως, ο ξαφνικός θάνατος του Liam Payne σε ηλικία, μόλις 31 ετών.

Το πρώην μέλος των One Direction, όπως μετέδωσε πρώτο το TMZ, σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο, στο ξενοδοχείο του διέμενε στο Buenos Aires της Αργετινής. Τα δημοσιεύματα μιλούν για αυτοκτονία του τραγουδιστή, ωστόσο στο δωμάτιο του βρέθηκαν σπασμένα αντικείμενα και ναρκωτικές ουσίες. Σύμφωνα με τη La Nación, πριν το τραγικό περιστατικό, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε την αστυνομία κάνοντας λόγο για «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Μόλις οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου εντόπισαν τον Payne στην πίσω αυλή, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατο του.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του κρατικού ιατρικού συστήματος έκτακτης ανάγκης: «Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε μια ομάδα έκτακτης ανάγκης και επιβεβαίωσε τον θάνατο αυτού του άνδρα, που αργότερα μάθαμε ότι ήταν από ένα μουσικό συγκρότημα. Από την πτώση του είχε σοβαρά τραύματα ασυμβίβαστα με τη ζωή. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να γίνει τίποτα, ήταν ήδη νεκρός».


Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Payne διερευνώνται και θα πραγματοποιηθεί νεκροψία.