Το Victoria's Secret Fashion Show επέστρεψε και η Cher έκλεψε την παράσταση!

Το Victoria's Secret Fashion Show επέστρεψε μετά από 5 χρόνια απουσίας και επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις και όμορφες αλλαγές.

Για πρώτη φορά το show ήταν live, με μυστικές εμφανίσεις καλλιτεχνών που θα πλαισίωναν μουσικά την επίδειξη μόδας αλλά και αλλαγές που αφορούν τη συμπερίληψη. Φέτος και για πρώτη φορά, στο show συμμετείχαν plus size αλλά και τρανς μοντέλα, δύο κατηγορίες ανθρώπων που είχαν αποκλείσει στο παρελθόν.

Στο show είδαμε πολλές επιστροφές θρυλικών μοντέλων αλλά και την η Ανθή Φακιδάρη, την πρώτη ελληνίδα "άγγελο" της Victoria's Secret. Kate Moss, Carla Bruni, Tyra Banks, Eva Herzigová, Andriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Irina Shayk, Gigi και Bella Hadid, Candice Swanepoel, Taylor Hill, Doutzen Kroes, Paloma Elsesser, Ashley Graham και Lila Moss ήταν μερικά μόνο από τα μοντέλα που παρέλασαν.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε η Cher, η οποία έκλεισε το show τραγουδώντας το "Strong Enough" και το "Believe" κάνοντας όλη την αίθουσα να σηκωθεί και να χειροκροτάει με το μεγαλείο της και την μοναδική ενέργεια της στα 78 της χρόνια.