Elton John: Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου απομένει…

Μετά τα προβλήματα υγεάις που τον έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα, ο Elton John μοιράζεται μέσα από το ντοκιμαντέρ «Elton John: Never Too Late», τις ανησυχίες του για τον θάνατο και τη ζωή χωρίς μουσική.

Όπως αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ, προβλήθηκε σε ειδική προβολή στο Royal Festival Hall, ως μέρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (LFF), ο John σκέφτεται τον θάνατο τώρα που έχει φτάσει 77 ετών, αλλά και τι θα αφήσει πίσω του.

«Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με όλα αυτά όταν τελειώσω; Αυτή είναι η τελευταία περίοδος της ζωής μου. Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου απομένει. Και σκέφτεσαι για τη ζωή και τον θάνατο πιο έντονα όταν φτάνεις στην ηλικία μου. Σκέφτεσαι: ''Λοιπόν, απλά θέλω να βρίσκομαι εκεί που θέλω να είμαι τώρα''. Δεν χρειάζεται να δουλέψω μετά από αυτή την περιοδεία. Θα δουλεύω κάνοντας δίσκους και εκπομπές ραδιοφώνου, αλλά τα ταξίδια είναι τόσο εξαντλητικά», αναφέρει ο ίδιος.

Στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε, επίσης, πλάνα που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά και συνομιλίες με τον Bernie Taupin, καθώς και την Dua Lipa αλλά και τον αείμνηστο John Lennon.