ΝΕΑ

Οι Queen είναι το συγκρότημα του αιώνα!

Συγκρότημα της εβδομάδας οι Queen; Ποιάς εβδομάδας; Του αιώνα ίσως. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η εμβληματικότητα του συγκεκριμένου συγκροτήματος και η διαχρονικότητα του το καθιστά παντοτινά επίκαιρο. Οι Queen είναι ακόμα εδώ, για να δημιουργούν στιγμές  με την δυναμικότητα τους.

Χαρακτηριστικό της διαχρονικότητας τους και της δύναμης τους είναι ότι δύο χρόνια πριν τον Ιούλιο του 2022 οι Queen γράφτηκαν στις σελίδες των βιβλίων ιστορίας της ποπ του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν οι πωλήσεις του άλμπουμ τους, Greatest Hits του 1981 έφτασαν τα επτά εκατομμύρια αντίτυπα. Ένα μήνα νωρίτερα, η συλλογή - η οποία περιελάμβανε τις εμβληματικές επιτυχίες του συγκροτήματος "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You" και "Don't Stop Me Now" - είχε καταρρίψει άλλο ένα ρεκόρ, καθώς έγινε το πρώτο LP που έμεινε 1.000 εβδομάδες στο επίσημο chart του Ηνωμένου Βασιλείου.


Αυτό το άλμπουμ περιλαμβάνει μερικές από τις πιο εμβληματικές επιτυχίες των Queen, όπως:


    "Bohemian Rhapsody"
    "We Will Rock You"
    "We Are the Champions"
    "Somebody to Love"
    "Don't Stop Me Now"
    "Another One Bites the Dust"
    "Killer Queen"

Αν είσαι fan των Queen πρέπει οπωσδήποτε να δεις την οσκαρική ταινία “Bohemian Rhapsody”.



Τα γενέθλια του Brian May


Εντωμεταξύ μέσα στον Ιούλιου γιόρτασε τα 77 γενέθλια ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Brian May o oποίος εξακολουθεί να είναι ενεργός στη μουσική σκηνή, να συμμετέχει σε περιοδείες με τους Queen - μαζί με τον Adam Lambert- και να εμπλέκεται σε διάφορες άλλες δραστηριότητες, όπως η αστρονομία και η προστασία των ζώων. Ο Βrian May σπούδασε Φυσική και Αστρονομία στο Imperial College του Λονδίνου και ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην Αστροφυσική το 2007.

Είναι συνιδρυτής του συγκροτήματος και έχει συνεισφέρει πολλά από τα πιο γνωστά τους τραγούδια. Εκτός από τη μουσική, ο Brian May είναι παθιασμένος με την αστρονομία και την προστασία των ζώων. Έχει συνεργαστεί σε επιστημονικές μελέτες και είναι ενεργός υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων.